Drinkwater was nog nooit zo duurzaam

DAB Pumps is al 48 jaar wereldwijd actief in de markt van waterverplaatsing.

Geplaatst door: DAB PUMPS BV

Voor woningcorporaties

Ieder gebouw heeft een drukverhogings- en/of vuilwaterinstallatie nodig en moet deze beheren. Maar daar houdt het niet op voor woningcorporaties. Vandaag de dag moet u als woningcorporatie ook een oplossing of antwoord hebben op duurzaamheidsvragen, begrotingen sluitend krijgen en verslaglegging doen naar de overheid. DAB Pumps biedt maatwerk oplossingen voor iedere situatie.

Bij DAB Pumps gaan we uit van mensen, woningcorporaties, VvE’s en hun huurders, en bieden we een technische oplossing die het onderhoud vereenvoudigt en het verbruik verduurzaamt.

‎We praten niet alleen over prestaties of technische functies, maar denken mee over al jullie watervragen. Met een serviceabonnement zorgen wij voor de zekerheid van veilig drinkwater. Ook de garantie van de afvoer van vuil- en regenwater. Kortom, ons complete assortiment aan waterpompen staat tot uw beschikking.

‎Ontdek het gemak van DAB Pumps

Een milieuvriendelijke wereld, waarin vooruitstrevende producten en mensen in
harmonie leven met hun omgeving. En waar betrouwbare en veilige waterpomptechnologie beschikbaar is voor alle mensen voor wie het is ontworpen en die het gebruiken.

Naast duurzame technologie, bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsBegroting (MJOB), zodat u goed geïnformeerd bent over toekomstig onderhoud, vervanging en onvoorziene kosten die tot een minimum kunnen worden beperkt. Dit alles vanuit één facturatiepartner.

Voor elk pand, elk appartementencomplex de geschikte pomp

Zoals onder andere aantrekkelijke contracten voor service en online monitoren van uw installatie. En eenvoudige monitoring en onderhoud: dankzij DConnect kan u problemen op afstand voorspellen en verhelpen. In veel gevallen zelfs zonder bezoek aan de installatielocatie. Met de DConnect app heeft u energie- en waterverbruik real time in kaart.

Duurzaam waterbeheer was nog nooit zo eenvoudig

Problemen moeten snel ter plaatse worden opgelost. Met een DAB installatie verzekert u zich van optimaal comfort en veilig drinkwater. Voor service en onderhoud werken wij met 24/7 online monitoring en besturing waarmee wij u volledig ontzorgen. Al onze drukverhogingsinstallaties voldoen aan de Nederlandse drinkwaternormen NEN 1006 en de VEWIN waterwerkbladen.‎

Lees meer over DAB Pumps

Bedrijvengids Geplaatst door
DAB PUMPS BV

DAB PUMPS BV

Statenlaan 4, 5223 LA  's-Hertogenbosch

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.