FIRE+ICE warmtepomp zonder buitenunit

Met de nieuwe FIRE+ICE warmtepomp met koelfunctie presenteert ETHERMA een innovatieve lucht-lucht monoblock warmtepomp die geen buitenunit nodig heeft.

Geplaatst door: Etherma Benelux BV

Onafhankelijk verwarmen. Comfortabel koelen.

Minimalistisch design. Maximale efficiëntie. Eenvoudig te installeren. Met de nieuwe FIRE+ICE warmtepomp met koelfunctie, presenteert ETHERMA een innovatie lucht-lucht warmtepomp monoblock, waarvoor geen buitenunit nodig is. Deze is perfect geschikt voor ruimtes van ca. 35 m², zoals woon- of slaapkamers. De warmtepomp maakt indruk met een COP-waarde (Coëfficiënt of Performance) van 3,28 bij 7 C°. En het beste van alles: de FIRE+ICE warmtepomp kan snel en eenvoudig aan de binnenkant van buitenmuren worden geïnstalleerd, waarbij de installatie volledig van binnenuit plaatsvindt.

Een echte revolutie.

De compacte FIRE+ICE is de optimale decentrale oplossing voor individuele wooneenheden. Zowel voor oude gebouwen als voor de snelle en eenvoudige renovatie van flatgebouwen en appartementencomplexen. Het maakt niet uit of je als particuliere woningbezitter onafhankelijk wilt worden van gas, of dat je als woningbouwvereniging zonder veel moeite een willekeurig aantal flatgebouwen of appartementen wil verbouwen. Een duurzame renovatie, eenvoudig en snel uitgevoerd, zonder ontsierende buitenunits aan de gevels. Deze voordelen zijn natuurlijk ook interessant voor nieuwbouw appartementen. 

Efficiënt. Elektrisch. Verwarmen.

Door gebruik te maken van duurzame energie uit zon, water of wind, dragen de elektrische verwarmingssystemen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Met een snel reagerend verwarmingssysteem die alleen de ruimte verwarmd waar je aanwezig bent. Zonder installatieruimte. Zonder onderhoud. Zonder gas. Zonder tijdrovende installatie. De innovatieve FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp monoblock met koelfunctie is een volgende stap naar een duurzame toekomst. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Etherma Benelux BV

Etherma Benelux BV

Robijnstraat 6, 7554 TB  Hengelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.