Etherma Benelux BV

Etherma Benelux BV

Robijnstraat 6, 7554 TB  Hengelo

Over ons

Bedrijfsvideo ETHERMA

ETHERMA is de expert en specialist op het gebied van elektrisch verwarmen en infraroodverwarming.

Wij zijn een Oostenrijks bedrijf, dat internationaal actief is en in eigen huis hoogwaardige elektrische verwarmingssystemen produceert. Wij zorgen voor veilige en zorgeloze verwarming. Van al onze producten wordt de kwaliteit gekeurd en zijn onze producten gecertificeerd. De kwaliteit van ETHERMA is gebaseerd op tientallen jaren ervaring, toepassing van de nieuwste materialen, continue verbetering van onze diensten en producten, en een duidelijke focus op innovatie en design.

Hellingbaanverwarming: ETHERMA is specialist en marktleider op het gebied van elektrische hellingbaanverwarming / wegdekverwarming.

Dakverwarming: ETHERMA is specialist op het gebied van elektrische dakverwarming. Dakverwarming wordt toegepast ter voorkoming van sneeuwophoping.

Heat tracing: ETHERMA heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van tracing. De verwarmingskabels zorgen ervoor dat de leidingen niet bevriezen.

Infraroodverwarming: ETHERMA is marktleider op het gebied van infraroodverwarming. Het verwarmingssysteem van de toekomst. Ideaal toe te passen in appartementen of kleine woonruimtes. Of als verwarming op de slaapkamers en in de badkamer.

Convectoren: Elektrische convectoren en badkamerradiatoren

Terrasverwarming: infrarood terrasstralers om te kunnen genieten van de lange zomeravonden.

Warm water: warm water elektrisch verwarmen door middel van een warmtepompboiler, doorstroomverwarmer of keukenboilers.

Elektrische vloerverwarming: ETHERMA heeft een zeer uitgebreid programma elektrische vloerverwarming. Onder elke vloerafwerking hebben wij een geschikte oplossing.

ONZE FILOSOFIE.
ETHERMA Elektrowärme Verfahrenstechnik GmbH werd in 1981 opgericht door Peter Reiter. Het bedrijf startte met slechts één medewerker. Tot op de dag van vandaag breidt het bedrijf gestaagd uit. Dankzij de uitstekende kwaliteit hebben we in de loop der jaren nieuwe bedrijfssegmenten, doelgroepen en doelmarkten kunnen winnen. Het bedrijf is nu actief in meer dan 10 landen.

BEDRIJFSDOEL

Het hoogste zakelijke doel is de tevredenheid van onze klanten en deze bedienen met toegevoegde waarde. Bovendien biedt ETHERMA producten de hoogste kwaliteit en streeft het bedrijf een eerlijk bedrijfsbeleid na waar onze klanten, werknemers, zakenpartners en leveranciers van profiteren. Door onze diensten creëren we een langdurig, vertrouwend en coöperatief partnerschap. Ons doel is om projecten met de grootst mogelijke tevredenheid snel en accuraat uit te voeren. Ons doel is altijd om de beste kwaliteitsnorm en de respectieve projectexpertise in engineering te garanderen.

40 JAAR GENIALE WARMTE.
DE KLANT IS KONING.
Tevreden klanten zijn de drijvende kracht achter ons succes.

WIJ BOUWEN OP ONZE MEDEWERKERS.
De prestaties van onze medewerkers vormen de basis van ons gemeenschappelijk succes. Daarom moedigen we initiatief en verantwoordelijkheid aan. Door open communicatie creëren we een efficiënte uitwisseling van informatie en wederzijds vertrouwen.

DUURZAAMHEID
Het is onze overtuiging dat onze productkwaliteit en service de basis vormen voor het voortdurende succes op de lange termijn van ons bedrijf. We staan bekend om een duurzame manier van werken en produceren.

ONZE BEDRIJFSWAARDEN

  • Eerlijkheid
  • Loyaliteit, die zorgt voor een vertrouwensrelatie op lange termijn
  • Vertrouwen
  • Respect voor mens en natuur

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.