Fitness vloer

Onze vloeistofdichte vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. Bestand tegen olie, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor een particuliere garage. Op vrijwel elke ondervloer eenvoudig binnen 1 dag geplaatst.

Geplaatst door: PVC Kliktegel

Wat is een vloeistofdichte vloer

Een vloeistofdichte vloer is een vloer die 100% waterdicht en vochtafstotend is. Dit betekent dat vloeistoffen niet in de vloer trekken. Deze eigenschappen maken de vloer geschikt voor elk bedrijf. De vloer is afgewerkt met lasnaden. Opstaande randen, groeven en spleten komen hierdoor niet voor.

Kenmerken van de vloeistofdichte vloer

  • Een vloeistofdichte vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. De vloeistofdichte vloer is bestand tegen olie, zuren en andere chemische stoffen. Ideaal voor bedrijven, maar ook voor particuliere ruimten zoals een garage.

  • De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met een watervaste twee componenten lijm op de ondervloer aangebracht. Door thermisch en chemisch lassen ontstaat een vloeistofdichte vloerafwerking.

  • De vloeistofdichte tegel heeft een formaat van 49 x 49 cm. De tegels zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Naast de verschillende kleuren tegels, kunt u ook uit verschillende kleuren lasveters kiezen. U kunt op die manier verschillende combinaties maken en de vloer volledig aanpassen aan uw interieur.

  • Overige eigenschappen zijn: ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet aan het Plan Bodembeschermende Voorzieningen, de PBV-norm en voldoen aan de richtlijnen van de HACCP.

  •  De kunststof tegel kan op vrijwel elke ondervloer eenvoudig binnen 1 dag gelegd worden.

  • Ons product is duurzaam en “groen”. De Stic-tegels zijn vervaardigd van hoogwaardig gerecycled PVC. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de vloer, wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Kortom: Cradle to Cradle.
Bedrijvengids Geplaatst door
PVC Kliktegel

PVC Kliktegel

Dorpsstraat 72c, 7933 PD  Pesse

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.