Gorter dakluiken op twee woonblokken

Tussen Treilerweg 74 en 80 in Scheveningen worden door Stebru Bouw 99 huurappartementen gerealiseerd, verdeeld over twee woonblokken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen bestaan uit diverse één-, twee- en driekamerappartementen variërend tussen 25 m² en 50 m² en een vierkamerappartement van ca. 90 m². Aan de kant van de Treilerweg zal tevens circa 325 m² commerciële ruimte in de plint worden gerealiseerd. Voor beide woonblokken koos Van Wilsum Van Loon Architectuur & Stedenbouw voor toepassing van het dakluik van Gorter.

Het Havenkwartier Noord is een bedrijvige wijk met -in tegenstelling tot Havenkwartier Zuid- relatief weinig bebouwing. Er is een behoorlijk aanbod aan sociale woningbouw en de huizenprijzen zijn betaalbaar doordat de wijk nog redelijk ongeroerd is. De te realiseren woningen worden dan ook betaalbaar en zijn specifiek ontwikkeld voor starters en/of mensen die een relatie hebben met Scheveningen.

Veilig het dak op 
Met de energiezuinige RHT-luiken is een veilige toegang tot de platte daken van de twee woonblokken gegarandeerd. Onderhoudsploegen zijn zeker van een veilige opgang wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installaties gewenst is. Een veilig idee! De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarop ze worden toegepast. 

Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.