Twee Gorter dakluiken op imposant gebouw

Van der Heijden bouwt in Boxmeer aan de 68 huurappartementen van Weijerstaete dat uit twee complexen bestaat en door Cier Architecten is ontworpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De complexen met de namen Harmonie en Melodie, komen aan de rand van het groene Weijerpark en op loopafstand van het centrum van Boxmeer. Op de daken van de complexen worden de RHT-dakluiken van Gorter toegepast.

Daarom een dakluik
Met het plaatsen van een dakluik -in dit project het RHT7014-dakluik van Gorter- creëert Cier een veilige toegang tot het platte dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor Weijerstaete koos Cier voor toepassing van de ladder.

Dakluik met bewezen energieprestaties
Het RHT-dakluik van Gorter:
·       hoge isolatiewaarde 
·       weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Ga snel naar http://www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.