Gorter levert dak- en vloeroplossingen

IKC Katwijk. De bouw van Integraal Kindcentrum Katwijk, ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond, is in volle gang.

Geplaatst door: Gorter Group bv

 

In het nieuwe IKC komen openbare basisschool De Krulder en school voor speciaal basisonderwijs De Windvang. Ook KOK Kinderopvang, Cardea Jeugdzorg en Sportbedrijf Katwijk gaan gebruik maken van het gebouw. Het gebouw wordt uitgerust met zes vloerluiken en een dakluik van Gorter.

 

Het gebouw is flexibel van opzet en ondersteunt verdere uitbreiding van het scholenprogramma. Zo is er in de draagconstructie rekening gehouden met eventuele uitbreiding boven op het dak. De klaslokalen zijn licht en uniform ontworpen en worden met elkaar verbonden door middel van een centrale, lange hal, waarin ook multifunctionele leerpleinen liggen. In deze dynamische, speelse ruimten kunnen leerlingen van de verschillende scholen elkaar ontmoeten.

Gorter uit Schagen levert ten behoeve van het IKC verschillende oplossingen voor toegang door vloeren en daken:

  • Twee scharnierende vloerluiken
    Het Gorter scharnierend vloerluik type WAPT biedt een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes. Het pantype deksel is geschikt voor het storten van beton en de daaropvolgende betegeling of het aanbrengen van vloerbedekking (tapijt, laminaat etc.).
  • Een RHT-hijsluik
    Gorter hijsluiken worden afhankelijk van de afmetingen van twee of meerdere deksels voorzien. De luikdeksels hebben geen scharnieren maar kunnen aan de hijsogen (vier stuks per luik), met een kraan opgetild worden. Als de deksels verwijderd zijn, ontstaat er een netto opening in het dak waarmee materiaal naar binnen kan worden gebracht. De hijsluiken zijn inzetbaar op platte daken.
  • Een brandwerende schaartrap
  • Vier BVA vloerluiken

De Gorter vloerluiken met uitneembaar deksel bieden een economische oplossing in situaties waarin het vloerluik niet frequent geopend hoeft te worden en de voorgeschreven afmetingen gering zijn. 

Met deze oplossingen zijn de beheerder en onderhoudsploegen zeker van een veilige doorgang door vloeren en toegang tot het dak. Wilt u meer weten over de oplossingen van Gorter? Bezoek onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.