Dak- en vloerluiken voor school Rafael

GR8 Roofs heeft in samenwerking met Pellikaan Bouwbedrijf B.V. het dak van de nieuwbouw van Rafael in Utrecht, school voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen, gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het dak is afgewerkt met witte bitumen dat zonlicht reflecteert en zorgt voor een koeler gebouw. Dankzij de zonnepanelen en warmtepomp voldoet het gebouw een de eisen van BENG. De drie super geïsoleerde dakluiken die toegang bieden tot deze installaties dragen bij aan deze energieneutraliteit. Naast deze dakluiken leverde Gorter uit Schagen ook zestien vloerluiken. 

Over de dakluiken
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden en bieden toegang tot alle op het dak aanwezige voorzieningen. Het RHT-dakluik dat is toegepast in dit project is net al alle andere luiken van deze producent volledig thermisch gescheiden en kennen een bewezen hoge isolatiewaarde. Deze kenmerken maken het dakluik uniek in zijn soort. Het dakluik is middels de meegeleverde kooiladder onder het luik perfect en veilige te bereiken. Meer (prijs)informatie over het toegepaste dakluik vind je achter deze link.

Over de vloerluiken
Het WAEI-vloerluik van Gorter is een brandwerend, scharnierend vloerluik en biedt een praktische en veilige toegang tot onderliggende ruimtes. Het luik zorgt tegelijkertijd, in gesloten toestand, voor een brandwerende afsluiting van de bovenliggende ruimte. De brandwerendheid van vloerluik is door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2, AS1530-4 en BS 476-22:1987 beoordeeld. Het deksel en frame zijn vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en het luik is geschikt voor zowel binnen- en buitentoepassing. Het frame is voorbereid voor een optionele aansluiting op een afwateringssysteem/hemelwaterafvoer.

Combinatie met klimmiddelen
Afhankelijk van afmetingen en toepassing kunnen de WA-typen vloerluiken gecombineerd worden met een vaste verticale ladder (zoals in het expertisecentrum is toegepast), een opsteekladder of een vaste trap. In sommige gevallen kan een schaartrap worden toegepast. Via deze link https://www.gortergroup.com/nl/producten/vloerluiken/waei.html#downloads vind je alle productinformatie.

Direct een offerte op maat aanvragen? Dat kan hier.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.