Gorter op het dak van The City

Hazenberg I TBI realiseert in opdracht van Magis Vastgoed een nieuwbouwontwikkeling in Tilburg. The City is een vernieuwend studentenconcept en onderdeel van de CobbenCampus, een campus voor overwegend internationale studenten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

The City is een community voor studenten en wordt 27.000 m2 groot. Het woongebouw, ontworpen door FAAM Architects, kent veertien woonlagen. De 450 woningen moeten vanaf schooljaar 2023 onderdak bieden aan een kleine 600 studenten. Het gebouw voldoet aan de BENG-normering. De keuze voor toepassing van een tweetal dakluiken van Gorter draagt hieraan bij.

Gorter snapt dat energieprestaties gewoon gehaald moeten worden
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing. Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in het ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. De keuze van FAAM voor het RHT-dakluikis een keuze voor een optimaal duurzame oplossing: de isolatiewaarde van dit dakluik komt ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken.  

Lekker warm
Gorter dakluiken garanderen een uitstekende isolatie. De RHT-dakluiken zijn voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.