Gorter op nieuwbouw Zelling

Appartementencomplex Zelling in Nieuwerkerk aan de IJssel wordt uitgerust met maar liefst vier dakluiken van Gorter. De redenen? Een optimaal veilige daktoegang voor onderhoudsploegen én het energiezuinige en brandveilige karakter van de luiken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Energieneutraal
De voormalige bedrijfslocatie Zelling Onderneming -de locatie waar het appartementencomplex wordt gerealiseerd- wordt getransformeerd tot een woon- en verblijfsgebied. Extra bijzonder is het energieneutrale karakter van het plan dat uit een mix van grondgebonden woningen en een appartementsgebouw bestaat. De 58 woningen en 17 appartementen zijn ontworpen door Klunder Architecten en hebben allemaal prachtig uitzicht over de IJssel. Op het platte dak van het appartementencomplex past ERA in opdracht van de architect vier dakluiken -een van het type RHT en drie van het type RHTEI- van Gorter toe.

Veilig en duurzaam met RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Extreme isolatie met RHTEI
Het RHTEI kent dezelfde eigenschappen als het RHT-dakluik. En meer: de brandwerendheid van het Gorter brandwerend stalen dakluik is beoordeeld door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2, AS1530-4 en BS476:part22. De 120 minuten brandwerendheid bieden bewoners en hulpdiensten alle gelegenheid voor een veilige afhandeling van een eventuele brand.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.com

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.