Hertek Penta 4000 uit productie

De Hertek Penta 4000 brandmeldcentrale, een veelgebruikte en bekende oplossing wordt niet langer geproduceerd. Dit betekent dat bij storingen of defecte onderdelen mogelijk geen adequate ondersteuning meer beschikbaar is.

Geplaatst door: Lagarde Groep

De Hertek Penta 4000 brandmeldcentrale, een veelgebruikte en bekende oplossing, wordt niet langer geproduceerd. Dit betekent dat bij storingen of defecte onderdelen mogelijk geen adequate ondersteuning meer beschikbaar is. Bovendien kan dit type brandmeldcentrale niet langer onder certificaat worden onderhouden of geïnspecteerd.

Lagarde Groep adviseert daarom bezitters van de Hertek Penta 4000 centrale om over te stappen naar de Hertek Penta 6000 centrale, een toekomstbestendige en betrouwbare vervanging. Deze nieuwe generatie brandmeldinstallatie is backward compatible, waardoor het een uitstekende vervanger is voor de oudere Hertek Penta modellen.

Minimale wijzigingen, maximale upgrade
Bezitters van de Penta 4000 hoeven slechts de brandmeldcentrale en de kiezer met back-up te vervangen, aangezien de overige decentrale componenten zoals  vaak hergebruikt kunnen worden. Zo kan de complete installatie met minimale aanpassingen geüpdatet worden naar de huidige standaarden.

Advies en Ondersteuning van Lagarde Groep
Heeft u een Penta 4000 of een andere beveiligingsuitdaging? Lagarde Groep staat klaar om u te adviseren en te helpen. Onze monteurs zorgen voor een snelle en betrouwbare installatie, zodat uw pand weer voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen.

Lagarde Groep: uw beveiligingspartner
Met meer dan 30 jaar ervaring als gecertificeerd beveiligingsbedrijf, heeft Lagarde Groep honderden organisaties geholpen met het optimaliseren van hun (brand)veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw pand en zorgen voor een vakkundige installatie en onderhoud. Benieuwd wat Lagarde Groep voor u kan betekenen? Kijk dan voor meer in formatie op: www.lagarde.nl/beveiliging

Bedrijvengids Geplaatst door
Lagarde Groep

Lagarde Groep

Mercuriusweg 45, 3771 NC  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.