Het Hyde Park van Nederland

Beukenhorst-West was enkele tientallen jaren geleden een florerend kantorenpark. Inmiddels zijn de gebouwen verouderd, veelal niet duurzaam en kennen ze een flinke leegstand.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Tijd om plaats te maken voor Hyde Park: een stedenbouwkundig project en nieuwe woonwijk in Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Hyde Park biedt ruimte aan bijna vierduizend woningen. Voor de toegang tot de daken van woonblokken zeven, acht en negen is Gorter uit Schagen ingeschakeld. Deze producent van dakluiken levert met haar producten voor ieder dak een veilige toegangsoplossing.

Over Hyde Park
Hyde Park wordt een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Diverse toparchitecten ontwerpen in Hyde Park de woonblokken, met appartementen in verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Meer dan 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van de prachtige architectuur, intieme pleintjes, brede boulevards met restaurants en hoogwaardige winkels. De wijk grenst namelijk aan een gezellig stadspark en de binnentuinen zijn ontworpen door de bekende tuinarchitecten, waaronder Piet Oudolf en Wim Voogt. De nabijheid van het NS-station brengt hotspots als Schiphol, de Zuidas en het centrum van Amsterdam dichtbij.

In Hyde Park komen 3.800 nieuwe woningen, in een mix van studio’s, twee-, drie-, vier-, vijfkamerappartementen en penthouses. De appartementen variëren in grootte van 50m² tot 160m². 

Dakluik voor plat dak
Het toegepaste dakluik van Gorter zorgt voor een onbekommerde toegang tot het platte dak (voor werkzaamheden aan op het dak aanwezige installaties en aan het dak zelf) en draagt bij aan de duurzaamheidsambitie van dit project. Daarnaast kent het dakluik:


·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       een bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter?

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.