Wonen in een park in de kaasstad

De opzet van dit nieuwe wijkje in Alkmaar, Ons Park genaamd, is speels, groen en parkachtig.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De zeer energiezuinige woningen worden volledig gasloos opgeleverd en worden aangesloten op het milieuvriendelijke en duurzame warmtenet van de tevens in Alkmaar gevestigde huisvuilcentrale. Het verwarmen van water en woning geschiedt dus puur op duurzame wijze.

Daarnaast krijgen alle woningen zonnepanelen op het dak. Voor onderhoud aan deze zonnepanelen is een veilige daktoegang vereist. Deze is, dankzij de toepassing van het RHT-dakluik van Gorter, volledig gegarandeerd.

Over het RHT-dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter heeft een hoge isolatiewaarde waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. In Alkmaar heeft men gekozen voor de schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.