Het Palet met Gorter® dakluiken

Aan de Picassolaan in Alkmaar ontwikkelt Van Wijnen in samenwerking met Terra Projectmanagement het nieuwbouwproject met de toepasselijke naam Het Palet.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De sloop van het vorige pand, het Koninklijke Ahrend gebouw, is in het najaar van 2022 door Markus BV opgepakt en in februari 2023 is Van Wijnen Heerhugowaard gestart met de bouw van de drie appartementengebouwen. De daken worden uitgerust met het bekende RHT-dakluik van Gorter. 


De drie appartementengebouwen, met een hoogte van 25 meter, zijn geschikt voor starters, een- en tweepersoonshuishoudens. Die variatie vind je terug in de verschillende typen appartementen: koop, sociale koop en midden-huur. De appartementen hebben een woonoppervlak van 49 tot 99 vierkante meter en een eigen terras of balkon.Voor toegang tot het platte dak -voor het plegen van onderhoud- koos de ontwerpende architect BBHD Architcten voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het duurzame dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap welke speciaal is ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik. 

Dakluik met bewezen energieprestaties
Het RHT-dakluik van Gorter is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gortergroup.com.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.