In de praktijk: nieuwe verlichting

Nieuwe verlichting voor 80 wooncomplexen, traject met Spectrus licht & advies. Voor de Woningstichting Sint Joseph uit Almelo worden 80 wooncomplexen voorzien van nieuwe, duurzame LED verlichting in de galerijen, trappenhuizen en bergingen.

Geplaatst door: Spectrus licht & advies

Nieuwe verlichting voor 80 wooncomplexen, traject met Spectrus licht & advies

Voor de Woningstichting Sint Joseph uit Almelo worden 80 wooncomplexen voorzien van nieuwe, duurzame LED verlichting in de galerijen, trappenhuizen en bergingen. Van uit de servicegerichte aanpak van Spectrus licht & advies mogen wij dit project uitvoeren. Het project is opgedeeld in 4 fases:

 1. Inventarisatie:

Alle armaturen in de algemene ruimtes van de 80 complexen hebben we bekeken en beoordeeld. We hebben de armaturen opgemaakt om de interne techniek te bekijken. Per wooncomplex hebben we alles in kaart gebracht en aangeleverd bij de opdrachtgever.

 2. Advies

Per wooncomplex hebben we een advies gegeven over de urgentie van de vervanging aan de hand van verschillende factoren. Vervolgens hebben we per armatuur gelijkende LED vervangers van verschillende merken aangeboden en bemonsterd waar mogelijk.

Om de verduurzaming meer kracht bij te zetten, hebben we de mogelijkheid tot step-dim besproken. Hierbij brandt de verlichting op 30% en bij beweging gaat deze naar 100%.

Uiteraard hebben we alle huidige normen en eisen gehanteerd bij de keuze voor de armaturen.

 3. Offerte en vergelijk

Vanuit onze offerte met armaturen en de opties die Sint Joseph zelf heeft gekozen, hebben we een compleet assortiment gecreëerd. Via een aanbesteding heeft de woningstichting de juiste installateur voor de klus gevonden. Gezamenlijk hebben we een planning gemaakt voor de uitvoering van het project.

 4. Projectuitvoering

Het merendeel van de gekozen armaturen is van het merk Emilux. Spectrus is hiervan de distributeur en hierdoor kunnen we klant-specifiek assembleren.

Een aantal armaturen worden via andere leveranciers aangeschaft. Spectrus zorgt ervoor dat deze per project samengevoegd worden met de Emilux armaturen. Deze worden volgens planning op de juiste plaats en tijd bezorgd.

Aan het eind van het project zorgen we voor een digitaal boekwerk met per wooncomplex het armaturenoverzicht.

 Voor meer informatie over dit mooie project, die al onze kwaliteiten benut, volg deze link: Projecten - Spectrus

Bedrijvengids Geplaatst door
Spectrus licht & advies

Spectrus licht & advies

Teugseweg 25, 7418 AM  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.