Spectrus licht & advies

Spectrus licht & advies

Teugseweg 25, 7418 AM  Deventer

Over ons

Licht & Advies

Spectrus is specialist waar het om lichtadvies & verlichting gaat. Naast leverancier van verlichting, zijn wij een betrouwbare en zeer deskundige adviespartner. Kunt u hulp gebruiken bij het verlichten van bepaalde ruimten of terrein, heeft u behoefte aan een lichtplan voor uw bedrijfspand of woning, wilt u meer weten over domotica binnen uw leefomgeving óf wilt ondersteuning bij de implementatie van een duurzaam lichtplan? Neem dan contact met ons op.

 

Deventer
Onze standplaats is Deventer, maar onze projecten spreiden zich uit over heel Nederland en het buitenland. Spectrus is opgericht in 2000 en werkt sindsdien nauw samen met architecten en installateurs. In onze lichtstudio kunnen wij alle aspecten van moderne verlichting laten zien en gebruiken wij de modernste hulpmiddelen zoals digitale tekenprogramma’s (Autocad) en lichtberekeningssoftware voor realistische visualisaties.

 Emilux

In de zomer van 2019 wordt Emilux overgenomen door Spectrus. Emilux is een producent van professionele binnen- en buitenverlichting voor gebouwen. Door het programma van Emilux toe te voegen aan het bestaande assortiment, is Spectrus nog uitgebreider en flexibeler geworden. 

Emilux

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.