Lamelafscherming

Kunststof Clearway ophangsysteem voor PVC stroken. Bestaande uit polypropyleen aanhaak strips. 

Geplaatst door: Haagh Protection

Beschrijving

Geschikt voor het creëren van een lamelafscherming. Voor een correcte montage dient het systeem (eenvoudig met 4 schroeven) in of op de dag gemonteerd te worden. Het ophang systeem is makkelijk te verwijderen en op te hangen. Het ophangsysteem bestaat uit ca. 60 cm lange kunststof strips voorzien van weerhaken (om de lamellen te monteren) die door middel van kop staart verbindingen aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

De prijs is per strekkend meter en bestaat uit 2 delen van 60 cm, dit in verband met een eventuele overlap om tocht te voorkomen aan de zijkanten van de opening.

De elementen kunnen makkelijk op maat afgezaagd worden, om de ideale maat te bereiken. De maximale lameldikte voor dit systeem is 3 mm. Met deze lameldikte kunnen er maximaal 2 lamellen per ophanghaak gebruikt worden. De lamellen worden geleverd met vooraf geponste gaten, indien u de afscherming op maat besteld. Hierdoor kunt u meteen starten met monteren wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Eenvoudig, snel en leverbaar uit voorraad.

Het ophangsysteem is op aanvraag te leveren in aluminium. De voordelen:

• Eenvoudig, goedkoop systeem
• Sterk en weerbestendig
• Onderhoudsarm
• Vele toepassingen mogelijk

De te monteren rail is al voorzien van gaten ten behoeve van de ophanging. Makkelijk, snel en uit voorraad leverbaar! Bovendien nu extra scherp geprijsd. Prijs per strekkende meter!

http://www.haagh-protection.com/product/clearway-aanhaaksysteem/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Haagh Protection

Haagh Protection

Dorpenbaan 8, 5121 DG  Rijen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.