Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Lamelafscherming

01 april 2018
Kunststof Clearway ophangsysteem voor PVC stroken. Bestaande uit polypropyleen aanhaak strips. 
LEES VERDER

Beschrijving

Geschikt voor het creëren van een lamelafscherming. Voor een correcte montage dient het systeem (eenvoudig met 4 schroeven) in of op de dag gemonteerd te worden. Het ophang systeem is makkelijk te verwijderen en op te hangen. Het ophangsysteem bestaat uit ca. 60 cm lange kunststof strips voorzien van weerhaken (om de lamellen te monteren) die door middel van kop staart verbindingen aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

De prijs is per strekkend meter en bestaat uit 2 delen van 60 cm, dit in verband met een eventuele overlap om tocht te voorkomen aan de zijkanten van de opening.

De elementen kunnen makkelijk op maat afgezaagd worden, om de ideale maat te bereiken. De maximale lameldikte voor dit systeem is 3 mm. Met deze lameldikte kunnen er maximaal 2 lamellen per ophanghaak gebruikt worden. De lamellen worden geleverd met vooraf geponste gaten, indien u de afscherming op maat besteld. Hierdoor kunt u meteen starten met monteren wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Eenvoudig, snel en leverbaar uit voorraad.

Het ophangsysteem is op aanvraag te leveren in aluminium. De voordelen:

• Eenvoudig, goedkoop systeem
• Sterk en weerbestendig
• Onderhoudsarm
• Vele toepassingen mogelijk

De te monteren rail is al voorzien van gaten ten behoeve van de ophanging. Makkelijk, snel en uit voorraad leverbaar! Bovendien nu extra scherp geprijsd. Prijs per strekkende meter!

http://www.haagh-protection.com/product/clearway-aanhaaksysteem/

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Haagh Protection
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES