3 tips: zo gebruik je een fotoslinger in jouw huis

Bij slingers denken we al gauw aan festiviteiten en het versieren van ons huis. Slingers kun je gebruiken om een verjaardag, een jubileum, een housewarming of een andere festiviteit te vieren.

Gepubliceerd: 23 augustus 2017

Maar wist je dat een slinger ook ontzettend leuk kan zijn in jouw interieur? Wanneer je een slinger zelf maakt kun je deze namelijk helemaal aanpassen aan jouw stijl. Dit kun je doen door foto’s te gebruiken, kleuren te kiezen en teksten te plaatsen die bij jouw interieur passen. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je op een rij gezet:

1. Fotoslinger in plaats van fotolijstjes

In elk huis zijn er wel een aantal fotolijstjes te vinden. Gevuld met foto’s van vrienden, familie, kinderen en belangrijke gebeurtenissen. Foto’s geven een huis karakter en laten de levensloop van de bewoners van het huis zien. Ontzettend belangrijk dus om een aantal van die bevroren herinneringen in jouw huis op te nemen! Ben je opzoek naar een originele manier om jouw foto’s tentoon te stellen? Dan biedt een slinger uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld zelf een fotoslinger maken en deze aanpassen aan jouw interieur. Kies voor de meest grappige, liefdevolle of bijzondere momenten en plaats deze op de slinger. Vervolgens kun je deze een mooi plaatsje in jouw woning geven! Inspiratie nodig waar je de fotoslinger kunt ophangen? Bekijk de dan de onderstaande suggesties eens!

Fotoslinger in de keuken

Wil je je keuken wat extra sfeer geven? Denk er dan eens over na om een fotoslinger op te hangen! Een fotoslinger zorgt ervoor dat de ruimte iets meer karakter krijgt én je hebt gelijk wat te vertellen bij het volgende diner bij jou thuis. Wanneer je een fotoslinger voor in jouw keuken ontwerpt hou dan rekening met de kleuren van de ruimte. Zo zorg je ervoor dat jouw fotoslinger goed terug past in jouw interieur.

 

Fotoslinger boven je bureau

Kijk jij graag naar leuke herinneringen tijdens je werk? Dan kun je een fotoslinger boven jouw bureau hangen. Voordeel hiervan is dat je ruimte overhoudt op je bureau! Je hoeft namelijk geen fotolijstjes meer op je bureau te plaatsen. Handig, want door de fotoslinger kun je toch nog naar al jouw momenten kijken tijdens het werken!

 

2. Maak een slinger met grafische printen

Wanneer je een fotoslinger gaat maken voor in jouw woning hoeft deze natuurlijk niet persé vol te staan met foto’s. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om de slinger te maken met allerlei motiefjes en printjes. Kies bijvoorbeeld voor verschillende grafische printen die je met elkaar afwisselt per vlaggetje. De ontwerpen die je gebruikt kun je afstemmen op de vormen en kleuren in jouw huis. Zo wordt jouw slinger helemaal interieur waardig en kun je hem gebruiken als een toevoeging in jouw woning!

3. Naamslinger voor in de baby/kinderkamer

Wanneer je zelf een slinger gaat maken kun je deze ook voorzien van teksten! Dit geeft je de mogelijkheid om een naamslinger te maken. Ontzettend leuk voor in de baby of kinderkamer natuurlijk! Hang deze naamslinger bijvoorbeeld boven de wieg. Zorg dat de naam in het midden van de slinger komt en vul deze aan de buitenkant aan met foto’s! Een leuke originele manier om de baby of kinderkamer op te leuken met foto’s.

 

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.