De eerste indruk telt!

De eerste indruk is hetgeen dat altijd het langst blijft hangen. Dit geldt niet alleen in de beoordeling van een persoon die je ontmoet.

Geplaatst door: Kunststofplatenshop.nl

Ook wanneer je een appartementencomplex voor het eerst komt binnenlopen bepaal je binnen een paar seconden of het appartementencomplex naar je smaak is of juist niet. Kortom, de eerste indruk telt.

Buitenkant van appartementencomplex

Voordat je überhaupt het appartementencomplex komt binnenlopen is de eerste indruk van een appartementencomplex natuurlijk aan de buitenkant. Een appartementencomplex met afgebladderd schilderwerk dat slecht onderhouden is, spreekt natuurlijk niet tot de verbeelding. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat het pand in uitstekende staat is aan de binnen- en buitenkant.

Interieur van de entree

Afhankelijk van de bewoners in het appartementencomplex, moet het interieur worden gekozen. Appartementen zijn zeer geschikt voor kleine jonge gezinnen, maar ook voor oudere alleenstaande of oudere echtparen die hun huis verkocht hebben. Bij jonge mensen zien we veel industriële vintage meubelen, lekker stoer en praktisch.
De senioren gebruikers van het appartement hebben weer hele andere wensen. De meubels moeten van een hoge kwaliteit zijn. Zo heeft deze leeftijdsgroep geen behoefte aan een plofbank maar gaat hun voorkeur eerder uit naar een fauteuil met een fijne hocker waar ze heerlijk in zitten en van de krant kunnen genieten. Houd rekening met je doelgroep en pas daar het interieur op aan.

Wanneer de meubelen en planten in de aankomsthal geplaatst zijn, kan je met behulp van kunst nog voor meer diversiteit en herkenbaarheid zorgen. Hiermee onderscheidt de entree zich van andere appartementencomplexen. In een appartementencomplex van jonge gezinnen kan je er voor kiezen om je stoere en industriële look af te maken door een foto van Dibond aan de wand te hangen. Dibond is een plaatmateriaal dat hier buitengewoon geschikt voor is, doordat het relatief licht is en makkelijk aan een gipsplaatwand bevestigd kan worden. Zie onderstaande foto.

Foto van: www.graphicmill.co.uk

 

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, zorg er daarom voor dat het een positieve indruk is!

Bedrijvengids Geplaatst door
Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop.nl

De Amer 33, 8253 RC  Dronten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.