Etna

Kies je voor ETNA, dan kies je voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur.

Geplaatst door: Atag Nederland B.V.

Je favoriet kookmerk

Kies je voor ETNA, dan kies je voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

Over Etna

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche. In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 385 medewerkers gepassioneerd samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

Hollandse Koopkracht

De Hollandse keuken heeft een eigen karakter. Een karakter dat ETNA al 160 jaar door en door kent. Die typisch Nederlandse ontwerpstijl is wereldwijd bekend: Dutch design staat alom te boek als mooi, maar functioneel. Stijlvol, maar degelijk. Onze ontwerpers begrijpen die behoefte aan eerlijke klasse en vertalen die naar exclusieve ontwerpen. Dat zie je. Dat merk je. En dat is nu precies het voordeel van die oer-Hollandse wortels van ETNA.

Kwaliteit

Op het begrip kwaliteit hebben we bij ETNA zo onze eigen visie. We hebben een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Ook onze omvangrijke, logistieke organisatie staat als een huis en zorgt voor een snelle levering en service. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weten we precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom. Niet voor niets geven wij met een gerust hart vijf jaar garantie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Atag Nederland B.V.

Atag Nederland B.V.

Impact 83, 6921 RZ  Duiven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.