Parkeerbeugel Auto.

Automatische parkeerbeugel heavy duty.

Geplaatst door: Park Point Benelux

Automatische parkeerbeugel heavy duty.

Automatische parkeerbeugel PP-C01S HD

De parkeerbeugel PP-C01S HD is de grote broer van de PP-C01S. De beugel is groter en robuuster dan de PP-C01S, Heeft een vierkante gele arm met een verdiept gedeelte waar de meegeleverde NIET PARKEREN sticker in past, maar ook uw eigen sticker met bedrijfslogo kan hierin, voor bijvoorbeeld een bedrijven verzamelgebouw.

Met de automatische parkeerbeugel PP-C01S HD hoeft u niet langer uit te stappen om de parkeerbeugel neer te laten. U maakt uw gereserveerde parkeerplaats vanuit uw voertuig snel beschikbaar. In alle weersomstandigheden. Zowel overdag als ‘s nachts. Met één simpele druk op de knop.

Deze handige parkeerbeugels laten u kennismaken met het echte plezier van een gereserveerde parkeerplaats! Parkeerbeugel met afstandsbediening (bereik 30 meter) en accu die uitgerust is met een solar paneel die de accu bij laad. Bij normale gebruiks frequenties en gunstig geplaatst, kan deze beugel tot wel 8 maanden gebruikt worden zonder de accu te hoeven opladen. Uitgerust met een ingenieus systeem waarbij onmiddelijk een zeer luid alarm in werking treedt wanneer een voertuig met de beugel in aanraking komt. Na 10 sec gaat de beugel automatisch in de voorgaande stand terug.

Eenvoudige snelle montage op asfalt, beton of betonbestrating, zonder het installeren van kabels. De PP-C01S HD word compleet als set geleverd ! inclusief Accu + oplader, bevestigingsmateriaal, NIET PARKEREN sticker en 2 handzenders. Reserve accu en of extra handzenders kunnen mee besteld worden.

PARKEERBEUGEL SPECIFICATIES PP-C01S HD


- 400mm x 350mm x 500mm (maten opstaand)

- 400mm x 350mm x 40mm (maten neergeklapt)

- gewicht: 11 Kg

ONDERHOUDSCONTRACT/LEASECONTRACT PARKEERBEUGELS


De PP-C01S HD kan via een leaseconstructie in een onderhoudscontract worden gekocht. Vraag hiernaar bij uw adviseur.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Park Point Benelux

Park Point Benelux

De Koppeling 15D, 6986  Angerlo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.