..........
shadow_fix

Parkeerbeugel Auto.

Automatische parkeerbeugel heavy duty.

Automatische parkeerbeugel heavy duty.

Automatische parkeerbeugel PP-C01S HD

De parkeerbeugel PP-C01S HD is de grote broer van de PP-C01S. De beugel is groter en robuuster dan de PP-C01S, Heeft een vierkante gele arm met een verdiept gedeelte waar de meegeleverde NIET PARKEREN sticker in past, maar ook uw eigen sticker met bedrijfslogo kan hierin, voor bijvoorbeeld een bedrijven verzamelgebouw.

Met de automatische parkeerbeugel PP-C01S HD hoeft u niet langer uit te stappen om de parkeerbeugel neer te laten. U maakt uw gereserveerde parkeerplaats vanuit uw voertuig snel beschikbaar. In alle weersomstandigheden. Zowel overdag als ‘s nachts. Met één simpele druk op de knop.

Deze handige parkeerbeugels laten u kennismaken met het echte plezier van een gereserveerde parkeerplaats! Parkeerbeugel met afstandsbediening (bereik 30 meter) en accu die uitgerust is met een solar paneel die de accu bij laad. Bij normale gebruiks frequenties en gunstig geplaatst, kan deze beugel tot wel 8 maanden gebruikt worden zonder de accu te hoeven opladen. Uitgerust met een ingenieus systeem waarbij onmiddelijk een zeer luid alarm in werking treedt wanneer een voertuig met de beugel in aanraking komt. Na 10 sec gaat de beugel automatisch in de voorgaande stand terug.

Eenvoudige snelle montage op asfalt, beton of betonbestrating, zonder het installeren van kabels. De PP-C01S HD word compleet als set geleverd ! inclusief Accu + oplader, bevestigingsmateriaal, NIET PARKEREN sticker en 2 handzenders. Reserve accu en of extra handzenders kunnen mee besteld worden.

PARKEERBEUGEL SPECIFICATIES PP-C01S HD


- 400mm x 350mm x 500mm (maten opstaand)

- 400mm x 350mm x 40mm (maten neergeklapt)

- gewicht: 11 Kg

ONDERHOUDSCONTRACT/LEASECONTRACT PARKEERBEUGELS


De PP-C01S HD kan via een leaseconstructie in een onderhoudscontract worden gekocht. Vraag hiernaar bij uw adviseur.

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
  • Parkeer voor de deur!

    parkeren

    Op dit moment rijden er meer dan zeven miljoen auto's in Nederland. Hier komen dagelijks 200 auto's bij. Hierdoor neemt niet alleen de autodrukte toe, ook wordt het steeds lastiger om een parkeerplaats te vinden.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam