Zorgeloos Wonen Scan

Langer zelfstandig blijven wonen. Afwachten of actie.

Helaas. U kunt hier niet meer blijven wonen

Dat had u niet verwacht? U woont hier al zolang en heeft het hier zo naar uw zin. Fijne buren, heerlijke, vertrouwde omgeving. Leuk huis.

Jammer genoeg bent u door de gevolgen van een val of door gezondheidsbeperkingen afhankelijk geworden van professionele hulp. Deze zorgverleners kunnen, sterker nog, MOGEN u in dit huis, niet helpen. Bovendien kunt u niet terecht in een verzorgingshuis. Want dat is er niet meer. U gaat voor revalidatie misschien naar een instelling maar daarna gaat u weer terug naar uw eigen huis.
Ook wanneer het bijna niet meer gaat. U komt pas in aanmerking voor opname in een verpleeghuis wanneer u vrijwel niets meer kunt.

Wat zegt u? U mankeert niets? Dat is ontzettend fijn maar diep in uw hart weet u best dat het morgen heel anders kan zijn. Hoe vaak hoort u het niet om u heen?

Hoe fijn zou het zijn dat u op een goede, veilige manier in uw eigen huis kunt blijven wonen. Hier kunt
u zelf iets aan doen. Wat gaat u hieraan doen. Afwachten? Of onderneemt u liever actie nu u nog gezond bent.

U weet misschien niet wat wel en niet mogelijk is. Wat de juiste keuzes voor u zijn om langer in uw fijne huis te kunnen blijven wonen. Waar u op moet letten.

Gelukkig kunnen wij dat feilloos voor u in beeld brengen. Dat doen wij door middel van de voor dit doel speciaal ontwikkelde "ZorgeloosWonenScan"® Dan weet u wat kunt verbeteren aan uw huis. Met als resultaat dat het huis ook echt beter wordt. U beter woont. Ook wanneer u gezond bent. En dat u door het toepassen van de praktische voorstellen van de scan zelfs wel langer gezond blijft.

Vindt u ook dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen? 

Bedrijvengids Geplaatst door
Centrum Mantelzorg Woonoplossingen

Centrum Mantelzorg Woonoplossingen

Eskdoarnstrjitte 24, 9051 SE  Stiens

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.