..........
shadow_fix

Zorgeloos Wonen Scan

Langer zelfstandig blijven wonen. Afwachten of actie.

Helaas. U kunt hier niet meer blijven wonen

Dat had u niet verwacht? U woont hier al zolang en heeft het hier zo naar uw zin. Fijne buren, heerlijke, vertrouwde omgeving. Leuk huis.

Jammer genoeg bent u door de gevolgen van een val of door gezondheidsbeperkingen afhankelijk geworden van professionele hulp. Deze zorgverleners kunnen, sterker nog, MOGEN u in dit huis, niet helpen. Bovendien kunt u niet terecht in een verzorgingshuis. Want dat is er niet meer. U gaat voor revalidatie misschien naar een instelling maar daarna gaat u weer terug naar uw eigen huis.
Ook wanneer het bijna niet meer gaat. U komt pas in aanmerking voor opname in een verpleeghuis wanneer u vrijwel niets meer kunt.

Wat zegt u? U mankeert niets? Dat is ontzettend fijn maar diep in uw hart weet u best dat het morgen heel anders kan zijn. Hoe vaak hoort u het niet om u heen?

Hoe fijn zou het zijn dat u op een goede, veilige manier in uw eigen huis kunt blijven wonen. Hier kunt
u zelf iets aan doen. Wat gaat u hieraan doen. Afwachten? Of onderneemt u liever actie nu u nog gezond bent.

U weet misschien niet wat wel en niet mogelijk is. Wat de juiste keuzes voor u zijn om langer in uw fijne huis te kunnen blijven wonen. Waar u op moet letten.

Gelukkig kunnen wij dat feilloos voor u in beeld brengen. Dat doen wij door middel van de voor dit doel speciaal ontwikkelde "ZorgeloosWonenScan"® Dan weet u wat kunt verbeteren aan uw huis. Met als resultaat dat het huis ook echt beter wordt. U beter woont. Ook wanneer u gezond bent. En dat u door het toepassen van de praktische voorstellen van de scan zelfs wel langer gezond blijft.

Vindt u ook dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen? 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam