CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM

Studies tonen aan dat een slechte binnenluchtkwaliteit één van de belangrijkste oorzaken is voor allergieën.

Geplaatst door: Hugro Technics

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR UW GEZONDHEID!

We besteden 90% van onze tijd in de woning, dus de lucht die de mobiele stofzuiger uitblaast doet er echt toe. Het beste is om de uitgeblazen lucht naar buiten te leiden. Daarom adviseren wij u een centraal stofzuigsysteem.

Een centraal stofzuigsysteem is eenvoudig in het gebruik, de flexibele slang is moeiteloos van de ene naar de ander kamer te verplaatsen, en het bespaart u gesjouw met een zware stofzuiger of een snoer dat in de knoop raakt. Stof en vuil worden door het buissysteem getransporteerd naar de centrale unit. De unit hangt op een geschikte locatie, de uitblaaslucht wordt naar buiten geleid. Hierdoor wordt de binnenlucht schoner en dus gezonder.


WAT MAAKT ALLAWAY ZO BIJZONDER?
Allaway is een betrouwbaar en duurzaam stofzuigsysteem dat u kunt aanpassen en aanvullen met verschillende stofzuigsets en accessoires. Allaway is de enige fabrikant van centrale stofzuigsystemen met een compleet eigen systeem. Dit systeem bestaat uit 4 onderdelen: een motorunit, het unieke buissysteem, stofzuigsets en zuigcontacten. De hand van de eigen product ontwikkelingsafdeling is zelfs te zien aan de kleinste details. Alle onderdelen van het systeem zijn perfect op elkaar afgestemd en dit garandeert een lange, betrouwbare levensduur van het systeem.

Bedrijvengids Geplaatst door
Hugro Technics

Hugro Technics

Lage Brink 93, 7317 BD  Apeldoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.