Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM

01 september 2018
Studies tonen aan dat een slechte binnenluchtkwaliteit één van de belangrijkste oorzaken is voor allergieën.
LEES VERDER

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR UW GEZONDHEID!

We besteden 90% van onze tijd in de woning, dus de lucht die de mobiele stofzuiger uitblaast doet er echt toe. Het beste is om de uitgeblazen lucht naar buiten te leiden. Daarom adviseren wij u een centraal stofzuigsysteem.

Een centraal stofzuigsysteem is eenvoudig in het gebruik, de flexibele slang is moeiteloos van de ene naar de ander kamer te verplaatsen, en het bespaart u gesjouw met een zware stofzuiger of een snoer dat in de knoop raakt. Stof en vuil worden door het buissysteem getransporteerd naar de centrale unit. De unit hangt op een geschikte locatie, de uitblaaslucht wordt naar buiten geleid. Hierdoor wordt de binnenlucht schoner en dus gezonder.


WAT MAAKT ALLAWAY ZO BIJZONDER?
Allaway is een betrouwbaar en duurzaam stofzuigsysteem dat u kunt aanpassen en aanvullen met verschillende stofzuigsets en accessoires. Allaway is de enige fabrikant van centrale stofzuigsystemen met een compleet eigen systeem. Dit systeem bestaat uit 4 onderdelen: een motorunit, het unieke buissysteem, stofzuigsets en zuigcontacten. De hand van de eigen product ontwikkelingsafdeling is zelfs te zien aan de kleinste details. Alle onderdelen van het systeem zijn perfect op elkaar afgestemd en dit garandeert een lange, betrouwbare levensduur van het systeem.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Hugro Technics
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES