Glas en Gevel Reiniging

Driesprong is gespecialiseerd in glas- en gevelreiniging. Wij werken alleen met vakmensen; opgeleid en gecertificeerd.

• glasbewassing • gevelreiniging • graffiti-verwijdering • industriële reiniging

Glasbewassing

Het glasbewassen gebeurt bij ons vakkundig en geheel volgens de huidige wettelijk gestelde voorwaarden en eisen aan veiligheid en kennis. Al onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd. Zo garanderen wij levering van goed en grondig geoptimaliseerd resultaat.

Gevelreiniging

Elke gevel lijdt aan vervuiling. Onder meer door zure regen, uitlaatgassen, roet en zout. Verwering en erosie zorgen op termijn voor aantasting van de gevel. Onze remedie: periodiek onderhoud met minimaal milieubelastende middelen.

Graffiti-verwijdering

Ongevraagde graffiti is een vervelend en storend verschijnsel. Voor onze gespecialiseerde vakmensen is dit snel en efficiënt te verhelpen: wij verwijderen de graffiti en voorzien het object van een speciale anti-graffiti coating.

Industriële reiniging

Reinigen in een industriële omgeving, binnen of buiten, is een vak apart! Hier moet doeltreffend worden gereinigd zonder dat uw medewerkers worden gehinderd in het voortzetten van hun werkzaamheden. Dus bieden wij een efficiënte aanpak: flexibel en volledig toegespitst op uw bedrijfsproces.

Bedrijvengids Geplaatst door
Driesprong Glas- en Gevelreiniging B.V.

Driesprong Glas- en Gevelreiniging B.V.

Bombaystraat 49, 3047 BA  ROTTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.