Glasbewassing

Zoekt u een glazenwasser in Rotterdam of omgeving die de totale glasbewassing van uw bedrijfspand of publieke ruimte kan verzorgen?

Glasbewassing bedrijfspanden en publieke ruimtes

Zoekt u een glazenwasser in Rotterdam of omgeving die de totale glasbewassing van uw bedrijfspand of publieke ruimte kan verzorgen? De glazenwassers van Fris & Rein reinigen uw binnenglas, buitenglas en separatieglas. Dit kan op reguliere basis maar ook op afroepbasis. Wij garanderen u onder alle weersomstandigheden streeploze ramen. Onze vakkundige glazenwassers werken volgens de laatste veiligheidsnormen en zijn voorzien van een moderne uitrusting. Voor ieder pand en voor iedere hoogte bieden wij u een oplossing op maat. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze met een ladder of hoogwerker of door middel van een telescoop methode. Afhankelijk van uw pand kiezen wij voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagst mogelijke kosten.

Traditionele glasbewassing
De glazenwasser heeft bij de traditionele methode van glasbewassing direct fysiek contact met uw ramen en kozijnen. Hiervoor wordt tot een hoogte van 10 meter in principe een ladder gebruikt. Als het glaswerk hoger reikt, of niet goed of veilig bereikbaar is met een ladder, gebruiken wij een hoogwerker of uw gondellift. Het bedienen van een gondellift vereist specifieke vaardigheden. De glazenwassers die hun werk doen vanaf een hoogwerker of gondellift zijn gecertificeerde en speciaal opgeleide vakmensen.

Telescoop glasbewassing
Telescopische glasbewassing met het Tuckerpole systeem vindt plaats vanaf de begane grond. De borstels op een telescoopstok zijn makkelijk in te zetten op plaatsen waar niet genoeg ruimte of geen stabiele ondergrond beschikbaar is voor een hoogwerker. Het water wat bij deze techniek wordt gebruikt, is gedemineraliseerd. Dit houdt in dat het water is ontdaan van kalk, mineralen, zuren en metalen. Het pure water heeft een reinigende werking en droogt streeploos op.

Glazen liftschacht
Het schoonmaken van een glazen liftschacht is een vak apart. Onze glazenwassers zijn hier speciaal voor opgeleid en gecertificeerd.

VCA veiligheidsnormen
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Uiteraard werken wij volgens de VCA veiligheidsnormen. Dit betekent dat er altijd wordt gewerkt onder veilige omstandigheden voor zowel onze glazenwassers als voor de bezoekers van uw pand.

Over Fris & Rein
Fris & Rein is een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Rotterdam en Schiedam. Ons werkgebied strekt zich uit van de regio Haaglanden tot Zuid-Holland Zuid. Uw verwachtingen van een goed schoonmaakbedrijf zijn ons glashelder. Daarom doen wij graag net dat stapje extra voor u. Uw opdracht wordt met glans opgeleverd door onze intern opgeleide vakmensen. Van het dagelijks schoonmaken van uw kantoor tot een specialistische schoonmaakklus, u krijgt altijd een Fris & Rein eindresultaat. Maak kennis met Fris & Rein en ervaar onze verfrissende dienstverlening.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 010-474 62 42 of vraag vrijblijvend een offerte aan via frisenrein.nl/afspraak-maken/

Bedrijvengids Geplaatst door
Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Jan van Galenstraat 72, 3115 JG  SCHIEDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.