Ongedierte in Huis

Binnen uw woon- en leefruimte is geen plek voor ongedierte. Ondanks dat u er alles aan doet uw huis schoon,

Geplaatst door: Plaagdier advies Flevoland

Ongedierte in huis

Binnen uw woon- en leefruimte is geen plek voor ongedierte. Ondanks dat u er alles aan doet uw huis schoon, netjes en uiteraard hygiënisch te houden, kan het gebeuren dat een ongewenste bezoeker uw verblijf binnendringt.

Ongeacht hoe schoon uw huis is, sommige ongediertesoorten hebben niets met de hygiëne te maken. Zilvervisjes, wespen en ook vlooien trekken zich niets aan van uw schone huis. Knaagdieren als muizen, ratten, en kruipende insecten als kakkerlakken en pissebedden vinden het zeer prettig bij u thuis, zeker wanneer u voldoende etenswaren en fijne plekjes heeft om een nest te vormen.

Neem contact op met Plaagdier Advies Flevoland

Heeft u een probleem met ongedierte in huis, en wilt u van dit probleem afgeholpen worden? Bel direct met ons op 06 51 40 26 43. Het is belangrijk dat u het ongedierteprobleem in de kiem smoort en hier zo snel mogelijk bij bent, om verspreiding te voorkomen. Het ongedierte wat zich in huis nestelt, plant zich erg snel voort. Voordat u het weet, heeft u met een onhoudbare situatie te maken. Wij nemen aan dat u een dergelijke situatie wilt voorkomen.


Wij verhelpen uw probleem graag op een snelle, professionele en efficiënte manier. Naast de bestrijding van het bestaande ongedierte probleem, zullen wij u ook uitgebreid een preventieplan aanmeten om de terugkomst van het ongedierte in de toekomst te vermijden.


Plaagdier Advies Flevoland is onder andere gespecialiseerd in de binnendringers van uw huis en leefomgeving. Mocht u contact opnemen met ons, dan weet u na een kort gesprek onmiddellijk waar u aan toe bent. Niet voor alle ongediertesoorten hoeft een afspraak gemaakt te worden. Mocht een afspraak wel aan de orde zijn, dan komen wij graag langs om uw thuissituatie te beoordelen en te bespreken.

Wat u zelf kunt doen

In sommige gevallen kunt u (een deel van) het probleem zelf oplossen. Wanneer u last heeft van fruitvliegjes doet u er verstandig aan uw keuken te controleren op levensmiddelen die een zoete geur afgeven. Denk hierbij aan alcohol, fruit, azijn of ander eten of drinken.


In een geval van een ratten- of muizenprobleem adviseren wij om eventuele gaten en kieren dicht te maken. Dit ter preventie van het uitbreiden van het knaagdierenprobleem. Mocht u hier niet toe in staat zijn, dan voeren wij dit uiteraard graag voor u uit.

Bedrijvengids Geplaatst door
Plaagdier advies Flevoland

Plaagdier advies Flevoland

Neushoornweg 25-1, 8317 PV  Kraggenburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.