Schoonmaak VvE

Goed schoonmaken en gedegen onderhoud van appartementen complexen en openbare gebouwen leveren verrassende resultaten op

Lubke Schoonmaak op hoog niveau

Goed schoonmaken en gedegen onderhoud van appartementen complexen en openbare gebouwen leveren verrassende resultaten op.


Lübke is gespecialiseerd in advies over schoonmaak, onderhoud en beheer van appartementen complexen en openbare gebouwen, waarbij duurzaamheid, veiligheid en leefbaarheid centraal staan.
Lübke werkt samen met zowel overheidsinstanties als met verenigingen van eigenaren van commerciële marktpartijen.

Meerjarenonderhoudsplan
Goed schoonmaken en goed onderhoud leiden tot een langere levensduur van gebouwen, waarbij het ook op de langere termijn aangenaam is om in te wonen, te werken of te recreëren. Dit betreft zowel gebouwen voor particulieren, onderwijs en gezondheidszorg als voor industrie of gemeente.


Het is wel van belang dat u uw gebouw de aandacht schenkt die het verdient. Dat begint bij een goed meerjarenonderhoudsplan. Worden bijvoorbeeld de ruimtes, dagelijks, wekelijks of maandelijks schoon gemaakt?
Lübke verplaatst zich in uw situatie en geeft van daaruit, gebruik makend van jarenlange expertise, advies over een goed en verantwoord onderhoudsbeleid gedurende meerdere jaren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Lubke B.V.

Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Lubke B.V.

Ondernemingsweg 75, 1422 DZ  Uithoorn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.