Schoonmaakdiensten

Geplaatst door: Cleanall

Schoonmaak Diensten

Opleveringsschoonmaak

Wilt u een pand door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden opgeruimd opgeleverd. Voor een vlekkeloze presentatie aan mogelijke huurders of kopers is dat onvoldoende.

Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van opleveringsschoonmaak? Neem dan contact met op met Cleanall B.V. Doordat wij alle disciplines en alle kennis in eigen huis hebben, kunnen we de opleveringsschoonmaak efficiënt inplannen.

Waarom opleveringsschoonmaak?

Met het vuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Met opleveringsschoonmaak van Cleanall B.V. kiest u voor een schone start van wonen en/of werken in het pand. Opleveringsschoonmaak kan ook worden ingezet bij een verhuizing, woningontruiming. Het pand wordt dan schoon opgeleverd aan de nieuwe huurder of koper.

Wanneer opleveringsschoonmaak?

bij oplevering van nieuwbouw, verbouw en renovatie
bij verhuizing en woningontruiming
De voordelen van opleveringsschoonmaak

Schoon opgeleverd aan huurder of koper
Representatieve uitstraling van uw pand

meer informatie

voor meer informatie bezoek onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Cleanall

Cleanall

Bleijenburgstraat 6, 2275 CH  Voorburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.