..........
shadow_fix

Simpel kalk verwijderen

Simpele manier om kalk te verwijderen? Die is er!

Sta je na het douchen nog steeds de tegels en het spatscherm te zemen? Met een waterontharder haal je pure luxe in huis. Zacht water reduceert de kalkaanslag op tegels, douchewand, kranen en apparatuur. Laat agressieve reinigingsmiddelen achterwege: af en toe een sopje en relaxen maar!

Kalkaanslag kan je eigenlijk zien als een groot vervelend virus wat niet wil verdwijnen wanneer je er niets aan doet. Zelfs wanneer je het huis altijd goed schoon houdt, krijg je nog steeds niet alle kalk weg. Dat is niet alleen zonde van al het geld wat je uitgeeft aan schoonmaakmiddelen, maar ook zonde van de apparatuur, aangezien deze door de kalk vaak ook minder lang meegaan.

Kalkafzettingen veroorzaken verstoppingen en schade aan apparaten en leidingen. Dit heeft niet alleen een negatief effect op de levensduur van apparatuur en systemen, maar ook op het rendement. Bovendien kunnen kalkafzettingen uitmonden in hoge onderhoudskosten en de inzet van agressieve reinigingsmiddelen noodzakelijk maken.

Dat zijn niet de enige voordelen die een waterontharder biedt. Bij het drinken van een glas koud water of een mooi glas wijn, hoort een glanzend glas. Kalk maakt, zoals bekend, het glaswerk dof. Door de vaatwasser te voeden met zacht water gebruik je minder dan de helft aan vaatwasmiddelen en hoef je minder zout toe te voegen. Geniet van de mooiste wijn in een streeploos en glanzend glas!

En heb je een gevoelige huid of last van eczeem? Ook daarin kan zacht water het verschil maken. Met het zachte water dat overal in huis beschikbaar is, gebruik je ruim de helft minder zeep en shampoo. Geniet van de plezierige sensatie van zacht water!

Meer informatie over wat een waterontharder voor jou kan doen? Kijk op www.waterdeluxe.nl of www.lubron.eu!

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
  • Water: hard of zacht

    water

    We draaien de kraan open en hebben stromend water. Maar wat weten we eigenlijk over kraanwater? Ja, dat het hard kan zijn. En zacht. Maar wat zegt dat nou precies? En wat moet je met die kennis?

  • Voordelen van shutters in je woning

    zonwering

    We zien het steeds vaker dat men als raambekleding kiest voor shutters in plaats van voor gordijnen of lamellen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Lubron Waterbehandeling

lubron.eu/ bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam