Specialistisch Reinigen

Schoonmaakbedrijf Fris & Rein is naast een ervaren allrounder op het gebied van schoonmaken van bedrijfspanden en publieke ruimtes tevens uw ideale partner

SPECIALISTISCHE REINIGING

Schoonmaakbedrijf Fris & Rein is naast een ervaren allrounder op het gebied van schoonmaken van bedrijfspanden en publieke ruimtes tevens uw ideale partner als het gaat om specialistische reiniging. Dit zijn schoonmaakdiensten die u kunt inzetten als aanvulling op uw reguliere schoonmaak of die u eenmalig kunt laten uitvoeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vloeronderhoud, het verwijderen van graffiti of het reinigen van raambekleding. U krijgt van ons een schoonmaakadvies op maat met een gedetailleerde prijsopgave.

Gevelonderhoud

Fris & Rein verwijdert de verontreiniging aan de gevels van uw objecten. Afhankelijk van het materiaal (bijvoorbeeld: aluminium, RVS, steen of beton) passen we een verwijdertechniek toe, zoals hoge drukreiniging, het zandstralen, vochtstralen of chemisch reinigen. Na de reiniging wordt een beschermlaag aangebracht (conserveren), waardoor het toekomstige onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Schoonmaak professionals

Om u een oplossing te bieden voor elke specifieke reinigingsbehoefte werken onze schoonmaakprofessionals altijd met de meest geavanceerde reinigingsapparatuur, worden ze continu getraind en zijn ze altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied.

Naar welke specialistische schoonmaakklus bent u op zoek?

  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Raambekleding reinigen
  • Zonwering reinigen
Bedrijvengids Geplaatst door
Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Jan van Galenstraat 72, 3115 JG  SCHIEDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.