Traphuizen en Portieken

In een schoon complex is het prettig wonen. Ook voor de economische waarde van een pand is reiniging essentieel: een vervuild en slecht onderhouden complex

Geplaatst door: Schilten Schoonmaak

Uw trappenhuis tiptop onderhouden

n een schoon complex is het prettig wonen. Ook voor de economische waarde van een pand is reiniging essentieel: een vervuild en slecht onderhouden complex is geen aantrekkelijk object. Bij Schilten Schoonmaak bent u verzekerd van deskundige schoonmaak tot in de kleinste hoekjes: een blinkende vloer, een tiptop trappenhuis, een perfect portiek en hygiënisch sanitair.

U kunt voor uw VvE, trappenhuis of portiek een uitgebreid pakket aan diensten bestellen: uiteraard kunt u bij Schilten Schoonmaak terecht voor de periodieke schoonmaak, maar ook voor glasbewassing en gevelreiniging. Schilten Schoonmaak beschikt over een eigen hoogwerker en een aantal osmosesystemen, zodat wij per pand kunnen bepalen wat de meest efficiënte oplossing is voor glasbewassing.

voor meer informatie neem dan contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak

Bamendaweg 44, 3319 GS  Dordrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.