VvE Schoonmaak, de enige echte!

Dé schoonmaakspecialist voor VvE! Elk appartementencomplex heerlijk schoon. We komen overal, want we hebben opslag -en vertreklocaties in alle grote steden. Ennnn...voor zowel klein als groot!

Geplaatst door: VvE Schoonmaak

Welkom bij VvE Schoonmaak.

Dé schoonmaakspecialist voor VvE!‎

VvE Schoonmaak ®, dé schoonmaakspecialist voor elke VvE, is een Benelux geregistreerd merk van Zwaan Totaalreiniging en is speciaal in het leven geroepen om als nichespeler te opereren voor Vereniging van Eigenaars (VvE). Wij leveren een compleet pakket schoonmaakdiensten en reinigingsproducten voor uw appartementencomplex, flat, portiek en trappenhuis. Wij hebben alles in eigen beheer; van dienstverlening tot aan de ontwikkeling van eigen schoonmaakproducten, zoals het alom bekende BenSchoon AllesFris. Dit schoonmaakmiddel hebben we speciaal laten ontwikkelen voor de uitvoering bij onze klandizie. Dit reinigingsmiddel heeft een zeer langwerkend fris parfum, is PH neutraal en hierdoor op elk oppervlak toepasbaar.

Oprichting VvE Schoonmaak vóór -en- dóór de klant!

Medio 2008 werd het bedrijf Zwaan Totaalreiniging opgericht en vanaf die tijd hebben we tijdens offertes meerdere keren moeten constateren hoe slecht het was gesteld met de schoonmaak in en rondom appartementencomplexen, flats, portieken en trappenhuizen. Er werd niet alleen slecht schoongemaakt door andere schoonmaakbedrijven, maar ook de bijbehorende prijzen waren veel te hoog. De cijfers logen er ook niet om. Na een jaar lang marktonderzoek kwamen wij tot schrikbarende conclusies: 62% ontevreden over de dienst en 76% bleek een te duur contract te hebben. Dit bood mogelijkheden voor ons bedrijf met als resultaat de oprichting van het label VvE Schoonmaak.

Oog voor kwaliteit en juist materiaalgebruik, maar service en flexibiliteit ook hoog in het vaandel!

Kwaliteit en de juiste prijs is een belangrijke basis, maar wij gaan nog een stapje verder. Wij vinden dat het hanteren van korte lijnen, service en openstaan voor de nieuwste materialen/reinigingsmethoden ook erbij hoort. Óók flexibiliteit is een belangrijk gemeengoed bij ons. Al onze medewerkers zijn enorm flexibel en denken graag met u mee. Dit is ook de reden dat ons relatiebestand nog steeds hard groeiende is. Waar we vroeger de weg op moesten om ons bedrijf te promoten, is hedendaags de situatie zo dat we rechtstreeks benaderd worden door het VvE bestuur, VvE beheerders, vastgoedontwikkelaars, eigenaren en bewoners van appartementencomplexen. Hier zijn we elke dag nog steeds erg trots op! Er gaat immers niets boven mond-op-mond-reclame.

Wist u dat wij voor toonaangevende fabrikanten de nieuwste materialen op schoonmaakgebied testen?

Stilzitten is niets voor ons, dus ook niet op gebied van innovatie. De grootste innovatie is wat ons betreft het werken met snoerloze producten (stofzuiger, veeg- en schrobmachine, bladblazer etc) zonder in te boeten op kwaliteit. Steeds meer producten met snoer verdwijnen. Tevens snijdt het hout dan aan twee kanten. De fabrikant en onze medewerkers een goed werkend product, en wij een tevreden klant!‎

 

Vanuit waar werken wij?

Naast vijf kantoren in Leiden, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht hebben we opslag -en vertreklocaties vanuit alle grote steden. Er is dus altijd een collega bij u in de buurt met een volledig ingerichte bestelwagen. Dit breidt zich ook steeds verder uit, zodat we binnenkort landelijk dekkend zijn.

U krijgt van ons naast een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service:

 • Vaste schoonmaakdag
 • Vaste gezichten
 • Duidelijke - en gedetailleerde werkroosters
 • Perfecte communicatie via mail en telefoon
 • Controleur ten bate van toezicht

Onze diensten:

 • Schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Drukreiniging (laag, midden en hoog)
 • Huismeesterdiensten
 • Vloerreiniging
 • Dakgootreiniging
 • Bestrijding/preventie
 • Bescherming

Elke dienst heeft tevens vele sub-diensten. Voor meer info zie onze site www.vveschoonmaak.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
VvE Schoonmaak

VvE Schoonmaak

Gabriël Metzustraat 56e, 2316 AJ  Leiden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.