Weel voor VvE

VvE Schoonmaakbedrijf & Onderhoud

Ruime ervaring met Vereniging van Eigenaren

Wij werken al voor zo'n 40 verschillende VvE in Groningen stad en provincie. Ook in Drenthe hebben we verschillende klanten. Daarom zijn wij zeer geschikt als partner in Vve schoonmaak en onderhoud.

Afspraken nakomen & bereikbaar zijn

Dit is waarom de klanten van Weel Schoon ons zo waarderen en het aantal aanvragen bijna wekelijks toeneemt. U heeft altijd binnen één telefoontje de juiste persoon te pakken, wel zo handig.

Wat vinden we belangrijk

Eigenlijk wat vinden de bewoners belangrijk. Natuurlijk dat we secuur werken en oog de schoonmaak hebben, maak voornamelijk

Nette binnenkomst
Lekkere geur


Planningsmatig te werk

We gaan planmatig te werk waardoor we frequenties goed kunnen inschatten. Uiteraard gaat dit altijd in overleg. De wekelijkse schoonmaak, als wel de jaarlijkse schoonmaak zaken als het houtwerk, dakgoten reinigingen, het kunststof waxen etc.

Enkele van onze klanten zijn: flatgebouwen, appartementen complex, vastgoed beheer en woningstichtingen in Groningen en Drenthe.

Bedrijvengids Geplaatst door
Weel Schoon Schoonmaakdiensten

Weel Schoon Schoonmaakdiensten

Ubbenasingel 43, 9909 AN  Spijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.