De Vve Flakestrap

Bij onderhoud aan uw galerij of trappenhal is het belangrijk te kiezen voor een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Geplaatst door: Flakestrap

De eigenschappen van trap bekleden

Uw trap bekleden met flakes is innovatief, efficiënt en duurzaam. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogstaande kwalitatieve materialen, die zorgdragen voor deze unieke kenmerken:

Slijtvast - Het innovatieve materiaal, dat aangebracht wordt op uw trap is slijtvast. Waar traditionele bekledingen of hout lijden door het gebruik van de trap, is de flakestrap bekleding ongekend slijtvast.
Onderhoudsvriendelijk - De trap is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ook extra onderhoudkosten op lange termijn zijn niet nodig. Deze duurzame trapbekleding voorkomt grondig onderhoud en andere taken die u bij de traditionele trapbekleding wel had.
Anti-slip – Bij een trap staat veiligheid centraal. Flakestrap.nl vindt het net als u belangrijk, dat u en uw kinderen op uw trap niet zullen uitglijden. Doordat het materiaal over de eigenschap 'anti-slip' beschikt, kunt u met gerust hart uw kinderen de trap op laten rennen of met zware boodschappen de trap oplopen, zonder dat u bang hoeft te zijn uit te glijden.
Decoratief - design – Uiteraard speelt bij het bekleden van een trap het uiterlijk een grote rol. U wilt natuurlijk een trap die functioneel is, er goed uit ziet en daarnaast goed past bij uw huis. Kies uit de verschillende prachtige flakes-mix en bepaal zelf hoe uw trapbekleding er uit komt te zien. Iedere flakes-mix creert zijn eigen sfeer van de moderne trap. Wij snappen dat het lastig is dit in één keer te bepalen. Daarom beschikken wij over een showroom, waar u alle mogelijkheden ziet. Of maak een bezoekafspraak aan huis met een van onze adviseurs. Zo krijgt u een beter idee van de kleurstelling waarmee uw trap zal worden bekleed.

Naadloos – Door het gebruik van onze speciale techniek is een trap die wordt bekleed met Flakes naadloos. Dit maakt het schoonmaken van een Flakestrap extra makkelijk. Door de naadloze trap, ontstaan er geen ophopingen van vuil en kunt u snel en gemakkelijk de trap schoonmaken en schoonhouden. Ook is de bekleding vloeistofdicht zodat inwerking van vloeistoffen niet mogelijk is.

Anti-allergisch – Bent u zelf allergisch voor huisstofmijt of hebt u gezinsleden die last hebben van een allergische reactie op stofdeeltjes. Flakestrap bekleding is anti-allergisch; u hoeft dus niet bang te zijn voor huisstofmijt die bij de traditionele trapbekleding vaak nog om de hoek kwam kijken.
Betaalbaar – Kiezen voor flakestrapbekleding, betekent kiezen voor betaalbare duurzaamheid. Voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft u binnen één dag een veilige trapbekleding met een mooie uitstraling.
Wij plaatsen Flakestrappen in heel Nederland, dus ongeacht of u op zoek bent naar een partner voor een traprenovatie in Breda, een nieuwe trap in Amsterdam of een trapvernieuwing in Maastricht: wij staan voor u klaar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.