Trapbekleding Uni

De orginele flakes-mixen Uni kenmerken zich door neutrale, effen kleurstellingen die bijdragen aan een rustig effect.

Geplaatst door: Flakestrap

Traprenovatie en bekleden door Flakestrap

Voor het bekleden van uw trap bent u bij ons aan het goede adres. De flakestrappen van Enssieg hebben haar weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven, kantoren en bij de particulier thuis. Flakestrap heeft zich daar, waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het goede adres. Flakestrap heeft vele soorten kleuren en opties om uw trap om te toveren tot een mooi visitekaartje voor uw huis.

 

Flakes voor een optimale traprenovatie!

De basis van een flakestrap wordt gevormd door de flakes. Deze flakes zijn kunststofvlokken die het uiterlijk van de flakestrap grotendeels bepalen. Onze flakes-mixen zijn gebundeld in de categoriën: Uni, Aarde, Lei, Terrazzo en Exclusiefen hebben allemaal een uitgesproken karakter en sfeer. Per categorie zijn er 4 á 9 mixen.

Uni

De orginele flakes-mixen Uni kenmerken zich door neutrale, effen kleurstellingen die bijdragen aan een rustig sfeerbeeld. Er zijn negen mixen in de categorie Uni verkrijgbaar.
De getoonde afbeeldingen zijn ter indicatie, de werkelijk samenstelling en kleuren kunnen afwijken.

 

De Enssieg Groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.