Traprenovatie

De flakestrap afwerking is geschikt voor elke soort trap. U krijgt op iedere trap of deze nu van hout, staal, tegels, of beton is een prachtige afwerking.

Geplaatst door: Flakestrap

Ook is het model van de trap nooit een belemmering of extreem kostenverhogend. Alle trapmodellen kan Flakestrap.nl bekleden en renoveren; allen met een prachtig eindresultaat. Of de trap gesloten, dicht of met draai is; deze traprenovatie kent geen enkele beperkingen. Het is onder andere toepasbaar op: een spiltrap, wenteltrap, zwevende trap, bordestrap, kwartslagtrap en steektrap.

Afwerking en in gebruik binnen 1 dag

Een flakestrap is een kunststof trapafwerking die oorsponkelijk door Enssieg ontwikkeld voor scholen, ziekenhuizen en kantoren. De grote populariteit is ontstaan door onder andere het gebruiksgemak en het uiterlijk, wat al snel interessant werd voor particulieren. Dankzij onze voortdurende ontwikkelingen van de producten is de trapbekleding in één dag aangebracht en al na 1,5 uur beloopbaar. De bewoners ondervinden hier dus nagenoeg geen hinder van. Binnen 1 werkdag wordt alles in orde gemaakt waardoor de trap in gebruik genomen kan worden.

In woonhuizen zijn flakestrappen geschikt voor nieuwe trappen in nieuwbouwhuizen en voor renovatie in bestaande woonhuizen. Bent u voor uw woonhuis geïnteresseerd in Flakestrap bekleding, wilt u meer informatie of een bezoekafspraak aan huis? Neem dan contact op via de website. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.

VVE's (vereniging van eigenaren)
Voor veel bewoners zijn de trappenhuizen, die gemeenschappelijk worden gebruikt, een doorn in het oog. De veelal betontrappen zijn vervuild en worden niet meer schoon. De trappen geven stof af en geven een onprettig aangezicht. Door de toepassing van flakestrap bekleding worden al dit soort problemen opgelost. Bent u lid van een VVE en geïnteresseerd in Flakestrap bekleding voor uw appartementencomplex, wilt u meer informatie of een bezoekafspraak op locatie?

Bedrijven en instellingen
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van flakestrap.nl of omtrent traprenovatie, neem dan contact op met een van onze zakelijke adviseurs via info@enssieg.nl.

Architecten, aannemers, bouwadviesbedrijven
Heeft u een project of situatie actueel waarin u flakestrap wilt toepassen, neem dan contact op met een van onze zakelijke adviseurs via info@enssieg.nl. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.

 

De Enssieg Groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.