8W LED Panel Downlight

8W LED Panel Downlight Round Change Color Dimmable Stijlvolle inbouw LED paneel / downlight met hoge kwaliteit dimbare driver

Geplaatst door: Ledoffice

8W LED Panel Downlight

8W LED Panel Downlight Rond Change Color Dimbaar (met AB)

8W LED Panel Downlight Round Change Color Dimmable
Stijlvolle inbouw LED paneel / downlight met hoge kwaliteit dimbare driver. Dit paneel heeft de unieke mogelijkheid om zelf de witkleur (3000K/4500K/6000K) te kiezen. Hiermee kan de kleur gelijke tred houden met de lichtkleur buiten. s' Ochtends een zakelijke witte kleur, s'avonds een warme kleur. En met de los bij te bestellen afstandbediening, kunt u tot vier groepen panelen bedienen. Zonder afstandbediening, vervalt de dimfunctie, maar kunt u met uw gewone schakelaar wel de gewenste kleur wit kiezen.

De downlight is bedekt met een opaal melk glas wat voor egale belichting zorgt. Het product heeft een witte afwerking wat het plafond een luxe uitstraling geeft. Ideaal voor gebruik in woningen, kantoren, gangpaden, ect.

 

Bij dit product kunt u ook de afstandsbediening aanschaffen:

Hiermee kunnen tot vier groepen panelen bedient worden met een enkele afstandbediening.

Ook is het mogelijk om meerdere lampen op een groep te programeren. Dus voor een enkele ruimte met meerdere panelen, heb je genoeg aan een enkele afstandbediening.

€ 30,45

Prijs inclusief btw, Exclusief. levering (tot 50,-)

Dit product weergeven in de winkel

Bedrijvengids Geplaatst door
Ledoffice

Ledoffice

Dokter W. Nijestraat 76, 2064 XD  Spaarndam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.