Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Huisstijl Pre-Lite

01 februari 2018
Zowel de service-bussen, service-auto als aanhanger van Pre-Lite zijn vernieuwd. Volledig in lijn met de vorig jaar geïntroduceerde huisstijl.
LEES VERDER

De nieuwe uitstraling is daarmee herkenbaarder dan ooit: eerder onderging het pand zowel van binnen als van buiten al een metamorfose en werd ook de huisstijl op onder meer de Pre-Lite documentatie aangepast. Doorvoering van de nieuwe uitstraling op de service-bussen, -auto en -aanhanger vormt het slotstuk van de invoering van de nieuwe huisstijl.

Up-to-date voorraad

De service-bussen, -auto en -aanhanger worden ingezet bij storingen. Ze zijn volledig uitgerust met de meest actuele apparatuur. Dit alles met het oog op het zo snel en adequaat mogelijk oplossen van problemen en het achterhalen van de onderliggende oorzaak. Zodat voorkomen wordt dat een storing zich nogmaals voordoet. De inrichting van de transportvoertuigen is dusdanig dat alles altijd makkelijk te vinden is. Dankzij het geautomatiseerde voorraadsysteem is de productvoorraad in de voertuigen altijd up-to-date. De inrichting is bovendien van een dusdanig niveau dat breuk van de kwetsbare lichtbronnen voorkomen wordt. Op locatie maakt de efficiënte inrichting een groot verschil. Een storing wordt er nog sneller door verholpen en de oorzaak nog sneller achterhaald.

 

Tijdbesparing

Dit scheelt kostbare tijd. Tijd waarin een producent anders niet door zou kunnen met zijn productieproces, tijd waarin een winkelier door haperende verlichting omzet misloopt, tijd waarin kantoormedewerkers niet functioneel aan het werk kunnen en tijd waarin scholen anders in het ergste geval de poort moeten sluiten. Het zorgt ook voor een andere besparing. Hoe sneller een storing verholpen is, hoe lager de kosten voor u zijn.

Pre-Lite

Pre-Lite is de lichtspecialist bij uitstek en levert hoogwaardige lichtbronnen en -armaturen aan bedrijven, organisaties en instellingen. De juiste, storingsvrije verlichting is een basisvoorwaarde voor een prettige en gezonde werkomgeving. Én voor een lagere energierekening. Wel zo prettig.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES