Led - sensorverlichting

Tot wel 93% besparen op uw energiekosten door over te stappen op led- en sensorverlichting.

Geplaatst door: Lampdirect.nl - Any Lamp BV

Lampdirect.nl - besparen op uw energieverbruik

Lampdirect.nl ondersteunt en adviseert bij het besparen op uw energieverbruik. Met het vervangen van traditionele verlichting door led- en sensorverlichting, bespaart u op uw huidige energie- en onderhoudskosten, terwijl uw verlichting beter past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Het jaarlijks overstappen van de ene naar een andere, net iets goedkopere energieleverancier, kost vaak veel moeite en tijd. Daarnaast levert het u maar geringe besparingen op.

Aangezien uit onderzoek blijkt dat uw energierekening gemiddeld voor maar liefst een derde uit verlichting bestaat, garandeert Lampdirect.nl dat er een makkelijkere manier is om uw kosten te verminderen: een overstap naar ledverlichting. Wanneer u dit combineert met bewegingsgevoelige sensors, levert dit u tot wel 93% besparing op uw energiekosten.

Buiten financieel rendement, brengt de overstap op ledverlichting ook optisch en functioneel rendement. De praktische toepassingen, kleurbeleving en diversiteit in kleurintensiteit zorgen voor een duurzamer gebouw, hogere efficiëntie en optische winst.

Aan de hand van een voorbeeld, leggen we u uit hoe u van de bovengenoemde aspecten profiteert.

Uw parkeergarage

Verlichting in uw parkeergarage heeft zowel algemene, als functionele kenmerken. Waar de algemene verlichting zorgt voor een veilige rijbaan door uw garage, kunnen specifiekere lampen ervoor zorgen dat parkeerplaatsen en nooduitgangen duidelijker zichtbaar zijn. Hierdoor verhoogt u niet alleen de functionaliteit van de verlichting, maar tevens de veiligheid in uw parkeergarage.

De sfeer van uw parkeergarage kunt u aan uw eigen wensen aanpassen. Door de brede keuze aan kleurintensiteit en –temperatuur, zijn er vele optische mogelijkheden die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van bewegingsgevoelige ledsensorverlichting, zodat uw verlichting alleen brandt wanneer nodig.

Wanneer u bovenstaande realiseert met bijvoorbeeld een overstap van uw oude TL bakken, naar sensorgevoelige LED buizen, garandeert LampDirect u niet alleen besparingen op energieverbruik, energiekosten én onderhoudskosten, maar tevens hoge kwaliteit verlichting en functioneel rendement.

Stel u vervangt uw honderdtraditionele Philips TL-D Super 80 buizen, met een lampvermogen van 36 Watt en een levensduur van 20.000 uren, door honderd Philips LEDtube T8 Value buizen, met een vervangend lampvermogen van 14,5 Watt en een gemiddelde levensduur van maar liefst 40.000 uren, die passen in de huidige armaturen.

Daarbovenop installeert u vijf Steinel IS 130-2 Bewegingsmelders , om ervoor te zorgen dat uw lampen niet meer 24/7 branden, maar gemiddeld slechts één zesde van de uren.

Dan bespaart u een ongelooflijke €5.589,61 per jaar aan energiekosten, maar liefst 86% ten opzichte van uw huidige rekening. Ook vermindert u uw onderhoudskosten door de langere levensduur en u geniet van efficiëntere verlichting, met een terugverdientijd
van slechts 4 maanden.

Dankzij de all-in garantie van 5 jaar op dit product, bent u er zeker van dat uw investering altijd terugverdient. Voor meer informatie over welk type verlichting het meest geschikt is voor uw specifieke ruimtes en welk rendement u dit oplevert, bezoekt u:
www.lampdirect.nl/vve.

Wilt u direct tot wel 93% besparen op uw energie- en vervangingskosten? Wilt u zo snel mogelijk de overstap maken op led en sensorverlichting? Neem dan nu contact op met Lampdirect.nl via:
T: 088-31-00-000
E: info@lampdirect.nl

Maandag tot vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 10:00-16:00

Wij hebben geen telefonische wachtrijen en e-mails die voor 20.00 uur zijn verstuurd worden meteen beantwoord!

Bedrijvengids Geplaatst door
Lampdirect.nl - Any Lamp BV

Lampdirect.nl - Any Lamp BV

Ekkersrijt 7102, 5692HC  Son en Breugel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.