Gerelateerde suggesties:

LED-plaat Aluminium Rond

De Bortly & B2B-Light LED-platen zijn ideaal om uw bestaande armaturen energiezuinig te maken! De installatie is super-eenvoudig, de energiebesparing enorm!
LEES VERDER

LED-plaat Rond òf rechthoekig

De nieuwe generatie Bortly & B2B-Light LED-platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, soorten, kleuren en Wattages.
Diverse Wattages zijn onderling uitwisselbaar, er is dus eigenlijk altijd wel een LED-plaat geschikt om ook ùw armaturen eenvoudig en snel om te (laten) bouwen naar een energiezuinige variant.
De basis van deze nieuwe LED-platen is een ...mm. dikke en hoge kwaliteit Aluminium, hierdoor wordt de warmte perfect afgevoerd.
Samen met de geïsoleerde driver, de A-klasse LED's en componenten zorgt dit voor een mooi èn egaal lichtbeeld voor slechts een fractie van het energiegebruik...!
Door de grote lichtspreiding kunt u, zelfs met onze kleinste ronde LED-plaat (van 95mm.), een armatuur tot 40 cm diameter compleet uitlichten.
Ook deze producten zijn volledig zelf ontwikkeld en komen uit eigen productie. Vanaf het elektronische ontwerp tm de productie zijn de afzonderlijke componenten geheel op elkaar afgestemd. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze producten slechts op een deel van hun capaciteit draaien. Hierdoor kunnen ze dit heel lang en zonder merkbaar lichtverlies voor u doen...!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

B2B Light
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen