LED-plaat Aluminium Rond

De Bortly & B2B-Light LED-platen zijn ideaal om uw bestaande armaturen energiezuinig te maken! De installatie is super-eenvoudig, de energiebesparing enorm!

Geplaatst door: B2B Light

LED-plaat Rond òf rechthoekig

De nieuwe generatie Bortly & B2B-Light LED-platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, soorten, kleuren en Wattages.
Diverse Wattages zijn onderling uitwisselbaar, er is dus eigenlijk altijd wel een LED-plaat geschikt om ook ùw armaturen eenvoudig en snel om te (laten) bouwen naar een energiezuinige variant.
De basis van deze nieuwe LED-platen is een ...mm. dikke en hoge kwaliteit Aluminium, hierdoor wordt de warmte perfect afgevoerd.
Samen met de geïsoleerde driver, de A-klasse LED's en componenten zorgt dit voor een mooi èn egaal lichtbeeld voor slechts een fractie van het energiegebruik...!
Door de grote lichtspreiding kunt u, zelfs met onze kleinste ronde LED-plaat (van 95mm.), een armatuur tot 40 cm diameter compleet uitlichten.
Ook deze producten zijn volledig zelf ontwikkeld en komen uit eigen productie. Vanaf het elektronische ontwerp tm de productie zijn de afzonderlijke componenten geheel op elkaar afgestemd. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze producten slechts op een deel van hun capaciteit draaien. Hierdoor kunnen ze dit heel lang en zonder merkbaar lichtverlies voor u doen...!

Bedrijvengids Geplaatst door
B2B Light

B2B Light

Doortocht 16, 2411 DS  Bodegraven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.