LED Plafonnière

De LED plafonnière is energiezuinig en geeft door de opale kap een mooi egale lichtspreiding. Ook leverbaar met noodstroom of bewegingssensor.

Geplaatst door: Saled

Productomschrijving

De LED plafonnière is energiezuinig en geeft door de opale kap een mooi egale lichtspreiding. Dat zich achter de kap vele kleine LED lampjes bevinden is niet te zien. De 8 watt uitvoering is vergelijkbaar met een plafonnière die is voorzien van een 40 watt gloeilamp. Er zijn ook plafonnière’s leverbaar met een noodstroomvoorziening of een bewegingssensor.

Saled levert ook een 18 watt IP54 plafonnière met slagvaste kap. Dit is de ideale lamp voor in openbare ruimtes, zoals trappenhuizen en keldergangen, waar nog wel eens iets tegen de lamp kan slaan. Ook als gevelverlichting is deze robuuste lamp geschikt. De lamp is ook te leveren met een bewegingssensor (optioneel naar 30% terugval in rust) of met noodunit.

Bedrijvengids Geplaatst door
Saled

Saled

Steenland 17, 3751 LA  Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.