LED Tubes

Vervang uw energie slurpende conventionele TL verlichting 1 op 1 door energiezuinige LED tubes van Saled en bespaar 65% op uw energiekosten.

Geplaatst door: Saled

Productomschrijving

Vervang uw conventionele T8 TL buis met G13 fitting voor een SALED LED tube met VDE certificering. De LED tube is niet alleen zuinig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Met het uitschakelen van de VSA en het verwijderen van de condensator bespaart u nog meer energie. Door het plaatsen van een LED Tube volgens de instructies die SALED meelevert wordt de productaansprakelijkheid van uw TL armatuur overgenomen door de LED Tube. Door de draaibare einddop schijnt de LED Tube altijd de juiste kant op. De Gold Line T8 Tube heeft vele voordelen ten opzichte van de Silver Line T8 Tube. De Gold Line Tubes hebben een hoger lumen output, langere levensduur en langere garantie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Saled

Saled

Steenland 17, 3751 LA  Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.