Pre-Lite Periodiek

Pre-Lite Periodiek is een module waarbij onderhoud en storingsmelding automatisch worden ingepland en biedt een overzicht van periodieke onderhoudskosten.

Geplaatst door: Pre-Lite

Wat kunt u met Pre-Lite Periodiek

 

- Periodiek onderhoud en storingsmelding automatisch ingepland.
- Volledige overzicht van en inzicht in periodieke onderhoudskosten.
- Besparing op uw energie- en vervangingskosten

Besparen?

Oude lampen verbruiken meer energie. Door ze voortdurend tijdig te vervangen, bespaart u dus automatisch op uw energiekosten. Door dit op periodieke basis te doen, voorkomt u bovendien dat monteurs onnodig vaak voor de vervanging van afzonderlijke lampen hoeven langs te komen. Doordat oude lampen tevens moeilijker opstarten, worden transformatoren onnodig zwaar belast. Hierdoor raken ze sneller defect en moeten eerder worden vervangen. Ook dit wordt met Pre-Lite Periodiek automatisch voorkomen.

Hoe werkt Pre-Lite Periodiek?

Pre-Lite Periodiek ‘noteert’ welke lampen op welke plek wanneer geplaatst zijn, hoeveel branduren voor een lamp van toepassing zijn en hoeveel branduren er gedurende een bepaalde periode in een bepaalde situatie daadwerkelijk zijn. Vervolgens berekent de module wanneer lampen aan vervanging toe zijn. Dit resulteert in een planning voor de monteurs van Pre-Lite.

Op locatie voeren zij de tijd in die met de werkzaamheden gemoeid was, laten deze notitie digitaal ondertekenen door de opdrachtgever en koppelen dit via Pre-Lite Periodiek terug naar Pre-Lite. Ook binnenkomende storingsmeldingen worden in de module ingevoerd en vervolgens in de weekplanning van de monteurs meegenomen.

Voordelen Pre-Lite Periodiek

– Lampen worden tijdig vervangen.
– Storingen zo snel mogelijk verholpen.
– Helder financieel overzicht.
– Flinke besparing op energie- en vervangingskosten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.