Project Duin Almere

Pre-Lite levert en beheert verlichting DUIN in Almere Uniek project ‘DUIN’ in Almere voorzien van hoogwaardige LED-lichtbronnen en MAATWERK-armaturen.

Geplaatst door: Pre-Lite

Pre-Lite levert en beheert verlichting DUIN in Almere

Uniek project ‘DUIN’ in Almere voorzien van hoogwaardige LED-lichtbronnen en MAATWERK-armaturen.

De juiste, storingsvrije verlichting is een basisvoorwaarde voor een prettige, veilige leefomgeving. Pre-Lite verzorgt in nauw overleg met de architect en projectontwikkelaar Rien van Rooij (Amvest) de openbare verlichting in ‘DUIN’ in Almere.

DUIN

Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, op het strand, bij de jachthaven of aan de boulevard. Met fabelachtige uitzichten is het in DUIN volop genieten.

DUIN is een grootschalig nieuwbouwproject, de omvang en diversiteit zorgen in combinatie met de unieke natuurlijke ligging voor een project wat ongekend is voor Nederland. De architectuur van de gebouwen is geheel afgestemd op de omgeving, ze gaan op in het landschap, hierdoor ontstaat een leefomgeving die verrassend is en waarbij iedereen een uniek stukje Nederland bezit..

Pre-Lite als LED specialist betrokken bij DUIN

Een project van dergelijke omvang en uitstraling vraagt om echte specialisten als het gaat om (openbare) verlichting en energieverbruik.

Pre-Lite is actief betrokken bij DUIN en heeft in samenspraak met de ontwikkelaar en architect een verlichtingsplan uitgewerkt waarin duurzaamheid wordt gecombineerd met uitstraling. De verlichting ondersteunt de architectuur, ook na zonsondergang is DUIN een prachtige omgeving om in te verblijven!

Binnen DUIN wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige (‘hufterproof’) armaturen. De verlichting is op strategische plaatsen aangebracht en zorgt hiermee voor veiligheid. Het energieverbruik van de LED lichtbronnen is door toepassing van speciale technieken minimaal. De kwaliteit van de armaturen en de 50.000 branduren van de lichtbronnen zorgen voor zeer beperkt onderhoud, wat een extra kostenbesparing oplevert en tevens een garantie is dat ‘de verlichting het altijd doet’.

Minimaal energieverbruik

Door gebruik te maken van speciale microwave-sensoren ontstaat de mogelijkheid om de verlichting geheel naar wens te schakelen. Zo wordt bijvoorbeeld automatisch terug-gedimd naar 20 of 40%, wat zorgt voor een aangenaam/veilig gevoel zonder een overdaad aan licht op momenten dat het niet nodig is. Daarnaast wordt verlichting geheel automatisch geschakeld op basis van het omgevingslicht. Binnen DUIN ervaren mensen een gevoel van veiligheid terwijl het energiegebruik tot een minimum wordt beperkt.

Maatwerk

Rien van Rooij, manager ontwikkeling bij Amvest, spreekt van een unieke samenwerking met Pre-Lite. De kennis en ervaring van Aad Koudijs, directeur bij Pre-Lite, zorgt er voor dat wij hier een uniek project kunnen realiseren waarbij ook details als verlichting tot in de puntjes zijn geregeld. Zo hebben wij samen ‘een standaard opbouw armatuur omgetoverd tot een voor ons op maat gemaakt inbouw armatuur’. Pre-Lite laat hiermee zien dat de klant-wens centraal staat en dat de eigen productiefaciliteit zorgt voor ultra snelle levering.

Levering, installatie & onderhoud

Voor projectontwikkelaars en beheerders zorgt een samenwerking met Pre-Lite voor ‘rust en eenvoud’. Omdat onze specialisten in samenspraak met architecten en ontwikkelaars / beheerders zorgen voor een uitgekiend verlichtingsplan waarbij alle technische aspecten worden doorgenomen is de basis voor een goede samenwerking geborgd. Daarnaast verzorgen wij ook de levering en, indien gewenst, de installatie. We weten vooraf wat we tegen zullen komen en hebben de flexibiliteit om op onverwachte situaties te anticiperen zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Na de oplevering verzorgen onze eigen mensen het onderhoud, waarmee we de vooraf beloofde kwaliteit blijvend kunnen garanderen! aldus Aad Koudijs.


Benieuwd naar wat Pre-Lite voor uw appartementencomplex of project kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijk adviseur, bel 088-2366050 of e-mail info@pre-lite.nl.


Kijk voor meer informatie over project ‘DUIN’ op www.duin.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.