Gerelateerde suggesties:

Besparen met LED

Voor VVE’s vormen de openbare ruimtes (de galerij, het parkeerterrein, de parkeergarage en het trappenhuis) vaak een aanzienlijke kostenpost….
LEES VERDER

VVE’s besparen dankzij investeren in led-verlichting

Voor VVE’s vormen de openbare ruimtes (de galerij, het parkeerterrein, de parkeergarage en het trappenhuis) vaak een aanzienlijke kostenpost. Niet in de laatste plaats doordat hier de verlichting vaak intensief gebruikt wordt en vele uren brandt.

Het goede nieuws is dat met een kleine investering in led-verlichting de kosten aanzienlijk kunnen dalen. Daarmee houdt de VVE meer budget over voor andere zaken of kan de jaarlijkse bijdrage voor de leden worden verlaagd.

Forse besparing energiekosten

Door de overstap op energiezuinige led-verlichting daalt de energierekening voor een VVE al snel met 70-90% en dat met verlichting die dezelfde lichtopbrengst heeft!

Extra besparen + comfort met dim-sensoren

Vroeger kenden we alleen de aan/uit schakelaar voor openbare-/buitenverlichting. Met de komst van led-verlichting is ook op dit punt veel veranderd. Door gebruik te maken van de unieke microwave sensor schakelaar kan de verlichting automatisch terug gedimd worden tot 20-40%. Dit levert naast een extra besparing op de energie rekening ook extra comfort op. De openbare ruimtes zoals de galerij en de parkeergarage blijven verlicht waardoor het gevoel van comfort en veiligheid toeneemt!

Langere levensduur

Led-lampen gaan gemiddeld veel langer mee dan een conventionele lamp of tl-balk, tot wel 50.000 branduren. Dit maakt de overstap op led extra aantrekkelijk. Want uw jaarlijkse onderhoudskosten (vervanging van lampen) dalen aanzienlijk!

Advies en besparingscalculatie op maat

Wilt u meer weten of vrijblijvend persoonlijk advies? Neem dan contact op met Aad Koudijs (Pre-Lite Putten), de contactpersoon voor VVE’s in Nederland.

bel 088-2366050 of e-mail info@pre-lite.nl

 

tip: Kijk voor meer informatie over onze led-verlichting, referentie projecten en algemene informatie ook eens op onze website www.pre-lite.eu

Forse besparing energiekosten

Extra besparen + comfort met dim-sensoren

Langere levensduur

Advies en besparingscalculatie op maat

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Pre-Lite
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen