Antislip Tape

Antislip tape is geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. Gemakkelijk aan te brengen.

Geplaatst door: Haagh Protection

Beschrijving

Goodflooring Anti-slip tape is onder andere geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast.
Denk hierbij aan kantoorruimten, thuisgebruiken en sanitaire toepassingen.

De antislip laag wordt gevormd door Aluminium Oxide. Deze behoudt zijn hardheid en stroefheid; dit in tegenstelling tot het veel gebruikte kunststofkorrels als anti-slip toevoeging dat door gebruik ‘gepolijst’ wordt en daarmee zijn stroefheid verliest.


Het is gemakkelijk aan te brengen op vlakke ondergronden dankzij de eenzijdig aangebrachte plakrand. Tevens is het uiterst flexibel en gemakkelijk op maat te snijden. Leverbaar op rol en als gestanst product in diverse breedtes, grootte, kleuren. Daarnaast is het geschikt om te gebruiken in extreem koude omgevingen (-30) en kan het op aanvraag ook als maatwerk worden geleverd. Er is zelfs een antisliptape leverbaar voor ondergronden met reliëf.


Verschillende soorten anti-slip tape:
Voor in huis: Standaard antisliptape, voor diverse toepassingen inzetbaar
Voor Intensief gebruik: Extra sterk product voor thuissituaties die net dat beetje extra nodig hebben of voor industriele toepassingen.
Voor outdoor gebruik: Product met extra structuur en goede eigenschappen in natte als droge omstandigheden
Dus voorkom blessures als gevolg van uitglijden, struikelen en vallen met onze eenvoudig aan te brengen Goodflooring antislip tape
(ISO9000:2000 – ISO14000 gecertificeerd)!

http://www.haagh-protection.com/product-categorie/anti-slip/anti-slip-tape/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Haagh Protection

Haagh Protection

Dorpenbaan 8, 5121 DG  Rijen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.