Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Antislip Tape

01 april 2018
Antislip tape is geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. Gemakkelijk aan te brengen.
LEES VERDER

Beschrijving

Goodflooring Anti-slip tape is onder andere geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast.
Denk hierbij aan kantoorruimten, thuisgebruiken en sanitaire toepassingen.

De antislip laag wordt gevormd door Aluminium Oxide. Deze behoudt zijn hardheid en stroefheid; dit in tegenstelling tot het veel gebruikte kunststofkorrels als anti-slip toevoeging dat door gebruik ‘gepolijst’ wordt en daarmee zijn stroefheid verliest.


Het is gemakkelijk aan te brengen op vlakke ondergronden dankzij de eenzijdig aangebrachte plakrand. Tevens is het uiterst flexibel en gemakkelijk op maat te snijden. Leverbaar op rol en als gestanst product in diverse breedtes, grootte, kleuren. Daarnaast is het geschikt om te gebruiken in extreem koude omgevingen (-30) en kan het op aanvraag ook als maatwerk worden geleverd. Er is zelfs een antisliptape leverbaar voor ondergronden met reliëf.


Verschillende soorten anti-slip tape:
Voor in huis: Standaard antisliptape, voor diverse toepassingen inzetbaar
Voor Intensief gebruik: Extra sterk product voor thuissituaties die net dat beetje extra nodig hebben of voor industriele toepassingen.
Voor outdoor gebruik: Product met extra structuur en goede eigenschappen in natte als droge omstandigheden
Dus voorkom blessures als gevolg van uitglijden, struikelen en vallen met onze eenvoudig aan te brengen Goodflooring antislip tape
(ISO9000:2000 – ISO14000 gecertificeerd)!

http://www.haagh-protection.com/product-categorie/anti-slip/anti-slip-tape/

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Haagh Protection
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES