Slip-Free Antislip

Slipfree is een chemische formule die de moleculaire structuur op minerale ondergronden veranderd.En zorgt ervoor dat een glad oppervlak ruw wordt.

Geplaatst door: Haagh Protection

Beschrijving

Slipfree biedt antislip oplossingen voor de meeste minerale vloeroppervlakken en wordt, vanwege haar eigenschappen in het verhogen van de wrijvingscoëfficiënt, in de wereld als de beste bescherming tegen uitglijden erkend.

Geen enkel ander product elimineert zo efficiënt de risico’s op gladde vloeren in badkamers, bij zwembaden, in sauna’s, op trappen en hellingen, in baden en douches. Bescherm uzelf, uw familie, medewerkers, gasten, klanten en vrienden tegen uitglijden in uw huis, uw bedrijf of (sport)accommodatie.

Slipfree is de oplossing!
– Geen ongelukken meer als gevolg van uitglijden
– Valpartijen brengen hoge maatschappelijke kosten en persoonlijk leed met zich mee.
– Een kleine glijpartij veroorzaakt niet alleen ongemak maar te vaak ook ernstig letsel.
– Volgens Stichting Consument & Veiligheid gebeuren er, als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren, in Nederland 23.000 ongelukken per jaar waarbij in 6.500 gevallen medische hulp nodig is.
– Ook voor bedrijven kan een ongeval door uitglijden leiden tot kosten wegen arbeidsongeschiktheid, boetes door de Arbeidsinspectie en kosten voor vervanging en training van de gewond geraakte medewerker.

Volgens Stichting Consument & Veiligheid gebeuren er, als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren, in Nederland 23.000 ongelukken per jaar (63 per dag) waarbij in 6.500 gevallen medische hulp nodig is en er 270 dermate ernstig zijn dat ziekenhuisopname noodzakelijk is. De jaarlijkse totale directe medische kosten van een val in een sanitaire ruimte bij 55-plussers bedragen naar schatting € 38 miljoen. Ook voor bedrijven kan een ongeval door uitglijden leiden tot kosten wegen arbeidsongeschiktheid, boetes door de Arbeidsinspectie en kosten voor vervanging en training van de gewond geraakte medewerker.

Technische aspecten en onderhoud:

Slipfree is een heldere vloeistof die de moleculaire structuur van minerale ondergronden verandert. Wanneer toegepast, opent het duizenden microscopisch kleine poriën per cm², die homogeen verdeeld zijn over het oppervlak. Hierdoor ontstaat er een zuigend effect tussen de voet of schoenzool en de natte oppervlakken.

Slipfree is speciaal ontworpen voor gebruik op vloeren, zowel binnen als buiten, die mogelijk nat en daardoor glad kunnen worden, zoals badkamers, keukens, viswinkels, slagerijen, zwembaden, veranda’s, trappen, hellingen, scheepsdekken, terrassen en vele andere ruimten en toepassingen.

Slipfree is in verschillende variëteiten beschikbaar voor elk type bestrating, zoals keramische tegels (gres, porselein, tegels, rustiek aardewerk, rustieke tegels), graniet, gepolijst natuursteen, marmer, beton, porselein / of emaille badkuipen en douches.

Eenmaal op een oppervlak aangebracht, is het effect voor tenminste drie jaar gegarandeerd blijvend, maar in vele gevallen langer.
Lydicce en CEMEX Laboratoria hebben het product getest en goedgekeurd.

http://www.haagh-protection.com/product/slip-free-anti-slip/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Haagh Protection

Haagh Protection

Dorpenbaan 8, 5121 DG  Rijen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.