Isolgomma Sylcer akoestische isolatie

Waar tegels of plavuizen over een bestaande vloer worden aangebracht, biedt Isolgomma Sylcer een betrouwbare oplossing voor akoestische isolatie.

Geplaatst door: ISMT B.V.

Geluidsoverlast door tegelvloer verleden tijd met Isolgomma Sylcer

 

Tegels of plavuizen in een appartement is vragen om problemen met geluidsoverlast. Dat denken veel bewoners van appartementen. Sommige VVE’s verbieden in hun splitsingsakte zelfs een harde vloerafwerking zoals een tegelvloer. Maar dat is helemaal niet nodig, er zijn prima oplossingen om tegelvloeren in appartementencomplex akoestisch goed te isoleren. De specialisten van ISMT weten er alles van.

Zelfs supermarktvloeren stil gekregen

Als er iets een uitdagingen qua geluidsisolatie van vloeren is dan zijn het wel supermarktvloeren. Rijdende winkelwagentjes, gooien van zware kratten tijdens het bijvullen en in de emballage ruimte, palletwagens en bevoorradingskarren. Geluid van deze vloeren plant zich makkelijk via de vloer en muren voort naar bovenliggende woningen. Imbema heeft supermarkten geholpen om hun vloeren stil te krijgen. Als een supermarktvloer al akoestisch te isoleren is, dan lukt het met een vloer van een appartement zeker!

Extra vloerhoogte verwaarloosbaar

Isolgomma produceert speciale isolatiematten van grotendeels gerecycled materiaal. Waar tegels of plavuizen over een bestaande vloer worden aangebracht, biedt Sylcer Line van Isolgomma een betrouwbare oplossing. Sylcer is maar 3 mm dik. Daarmee is de extra vloerhoogte verwaarloosbaar, waardoor bijvoorbeeld deuren niet ingekort hoeven te worden. Sylcer is daarnaast ook snel en eenvoudig te verwerken.

Praktijkcase

Lees meer over de toepassing van Sylcer op een bestaande tegelvloer bij  supermarkten op deze pagina.

Meer Isolgomma akoestische isolatieproducten vindt u op de website van ISMT.

 

 

Zelfs supermarktvloeren stil gekregen

Extra vloerhoogte verwaarloosbaar

Praktijkcase

Zelfs supermarktvloeren stil gekregen

Extra vloerhoogte verwaarloosbaar

Praktijkcase

Zelfs een supermarktvloer stil gekregen

Extra vloerhoogte verwaarloosbaar

Praktijkcase

Bedrijvengids Geplaatst door
ISMT B.V.

ISMT B.V.

Küppersweg 30, 2031 EC  Haarlem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.