Schuine Rolluiken Trendo

SCHUINE ROLLUIKEN TRENDO VAN ROMA BENELUX

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

Het TRENDO rolluik van Roma is de oplossing voor schuine raamvormen.
Architecten creëren de meest exclusieve ontwerpen waarbij de zonweringspecialist een praktische oplossing moet bedenken voor zonwering, beveiliging of verduistering. Geen enkel rolluik is verduisterend. De lamellen hebben speling nodig in de geleidingen. Deze moeten immers ook bij sneeuw en ijzel perfect op en neer lopen.

TRENDO.XP / TRENDO.P
Schuine venstervormen en beglazingen tot onder het dak zijn de trend. Maar de meest grote en dure glasoppervlakken aan de zuid- of zuidwest zijde van het huis worden in de regel niet of onvoldoende beschermd. Hier biedt TRENDO de ideale oplossing.
Een ander voordeel van de TRENDO is: De rolluiken laten zich probleemloos met een ander rolluik in combinatie verbinden. TRENDO wordt met een aluminium-rolluikpantser geleverd en beschikt standaard over een comfortabele motoraandrijving. Bij bediening per funky-draadloze besturing beschikt de elektronisch geregelde motor over een aanvriesbeveiliging ter bescherming van het rolluik in de winter.
Het Trendo rolluik is zowel in de .P als .XP uitvoering leverbaar, dit betekent dat er extra mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Solar aandrijving (zonne-energie) of wanneer een Trendo rolluik wordt gecombineerd met een recht element dat er een extra screen of instectenhor mogelijk is.


Het rolluikpanter is op dit moment alleen leverbaar met een rolgevormd 37mm lamel zonder lichtspleetjes, verder onderaan deze pagina vindt u de kleurmogelijkheden voor dit rolluikpantser.

MOGELIJKE BOUWVORMEN
Trendo rolluiken kennen verschillende bouwvormen. Op de afbeeldingen hieronder ziet u de standaard bouwvormen en in combinatie mogelijkheden met rechte elementen. De schuine hoek kan maximaal 45° bedragen.

TRENDO ROLLUIKEN, LAMELLEN EN KLEURMOGELIJKHEDENRoma Colorcollectie
Net als bij alle andere geëxtrudeerde rolluiken van Roma is het schuine rolluik (Trendo) ook leverbaar in de ruim 350 kleuren van de Colorcollectie. De schuine rolluiken zijn vervaardigd van dikwandig extrusie materiaal(Kast, geleiders en vensterbank), wat zal worden gecoat in de eigen poedercoaterij bij Roma te Duitsland.
Zo is er altijd een mooie combinatie te maken met 19 kleuren voor het aluminium 37mm pantser. Klik voor de kleurmogelijkheden van het 37mm pantser op de onderstaande afbeelding.

Let op! Kleuren op afbeeldingen wijken af van de werkelijkheid, bekijk daarom altijd de originele lamelstaal in de showroom van de rolluik / zonwering specialist

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.