zipSCREEN

Tijdens de herfst, winter en lente geniet je van de binnenkomende zonnestralen.

Geplaatst door: ROMA Benelux BV

ROMA zipSCREEN

ROMA zipSCREEN’s maken dit mogelijk. Ze stoppen de zonnestralen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes en houden hierdoor warmte en storende lichtinval buiten. Verblinding of onaangename reflectie in tv- of computerschermen worden hierdoor weggenomen en toch verliest u het visuele contact met buiten niet. Geniet, ondanks het doek voor het raam, nog optimaal van uw uitzicht op de buitenwereld.

ROMA zipSCREEN: mooi, sterk en praktisch

Een ROMA zipSCREEN is in alle standen een parel voor het oog. In open toestand is slechts een kleine kast zichtbaar en geheel of gedeeltelijk gesloten oogt het doek als een raamfolie zo strak. In tegenstelling tot een rollSCREEN wordt de stof van een ROMA zipSCREEN over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor weerstaat het grote windkrachten en blijft het doek op spanning wat eventuele vouwen in het doek sterk vermindert. De screenkasten kunnen stof herbergen tot 6 meter hoog of 6 meter breed (maximaal oppervlak 18 m).

ROMA zipSCREEN’s zijn leverbaar met een ronde-, vierkante- of stucbare kast in de maten 110 mm , 130 mm en 150 mm. ROMA voorziet tevens in een zipSCREEN die weg te werken is in een bouwkundige koof met een kastdiepte van 96mm. Keuze uit 350 kleuren voor kasten, ge- leiders en onderlijst en 235 verschillende doeken.

 

Gemak dient de mens

De ROMA zipSCREENS zijn voorzien van een op afstand bestuurbare motor. Een stap verder gaat de bediening van apparaten met uw smartphone of tablet. Uw appartement verlaten met regen en nog geen twee uur later aan de andere kant van Nederland horen dat thuis de zon vol op uw gevel staat. Met de laatste technologie genaamd “Home Motion” sluit u de screens alsof u in de kamer ter plaatse aanwezig bent. Kortom, stijlvol- le gevelbekleding van ROMA biedt een functionele oplossing.

Bedrijvengids Geplaatst door
ROMA Benelux BV

ROMA Benelux BV

Campagneweg 9, 4761 RM  ZEVENBERGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.